Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3
Autor Wiadomość
Hawker
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy kapral
Starszy kapral

No ale jak kasa się wyczerpie a te skur... dalej się panoszą... taka rada sięprzyda wtedy by rozładować swe wkur... na nich xD Ej a czemu nie nazwałaś się Czarna Mamba?

*

Olinka
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

W grze czy tu?
W grze za długi nick a tu bo lubie swój i co bede ściemniać, jaka tam ze mnie Black Mamba :):):)
Moze kiedys ale nie teraz hehe.

Moja mała "pasja"

*

Shogun
Starszy kapral
Starszy kapral

Wbrew pozorom ta mikstura od Gabbiego działa, wszytko zależy od podejścia do pokonania potworków. Mikstura to nie remedium na wszystko, potworki nie wyczują naszych najemników węchem, ale strzelania czyli hałas przyciąga jest tak samo jak zwykłych wojaków królowej.
Ja osobiście na nich nabijam swoim najemnikom zwinność (jak się biega przed 6-12 potworkami to z 50 do 100 można dojść w 10-15 minut), zręczność i siłę tłukąc je pięścią i biegając przed nimi.

*

Stridingshadow
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Na robale wystarczy zwykły squad, 4-5 najemników, ważne żeby wszyscy mieli broń automatyczną i przynajmniej paru miało FAL'a, M-14 czy G3, amunicja półpłaszczowa, noktowizory bardzo mile widziane, w 2 1.13 jeszcze lepsza od Hollow-Point'ów jest amunicja Glaser safety slug (lepiej rozwala robale ale na królowej sprawdza się gorzej). Mile widziane lasery na broni i celowniki optyczne (w 2 1.13 kolimatory i/lub ACOGi). Ogólnie ważniejsze od siły ognia jest to jak ją wykorzystamy, z bliska tylko serią, z daleka serią tylko jeśli jesteśmy pewni że trafimy. W ogóle wypada zauważyć że robale mają kilka stref trafień (podobnie jak żołnierze mają głowę tułów i nogi) z czego zad u robali jest najbardziej czułym punktem (Gabbi nie omieszka nas o tym poinformować). Mikstura Gabbiego jest gites, podobno, nigdy jej nie użyłem (mam problemy ze znalezieniem kolesia, tylko raz mi się to udało a bez mikstury sobie radzę). Jeżeli chodzi o tę całą akcję z pancerzami Spec-18 i karabinkami Minimi to brzmi to raczej jak opis szturmu na pałac królewski a nie kopalnię z robalami :crazy:

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3