Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
stowa1981
Post : 04 lis 2012 21:49
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 5
  • Dołączył: 22.02.2012


Witam, po długiej przerwie powróciłem na łono Jaggedów. Zakupiłem samodzielny dodatek Crossfire, niestety pomimo opisów na pudełku po polsku, to gra jest w angielskiej wersji, czy jest jakaś nakładka lub inny sposób by tego dokonac? Dziękuje za pomoc.


*
 
micand1989
Post : 05 lis 2012 05:43
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Major
Major
  • Posty: 1578
  • Dołączył: 30.12.2010
  • Skąd: Łagiewniki Nowe


Ale po zainstalowaniu jest jakiś folder z polskimi rzeczami? Na pudełku to mogą być nawet po francuzku napisy a gra będzie po angielsku. A naklejka jakaś że "polska wersja językowa"?

Rozejrzyj się dokładnie. Może jest jakaś aplikacja z ustawieniami?!

_________________
Obrazek
Obrazek


*
 
stowa1981
Post : 05 lis 2012 09:47
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 5
  • Dołączył: 22.02.2012


hmmm... no wlasnie nie ma. dzieki za odp.


*
 
Starchris
Post : 05 lis 2012 13:45
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1899
  • Dołączył: 25.06.2010


A czy po instalacji nie ma w głównym katalogu jakiegoś dodatkowego pliku EXE, za pomocą którego wybieramy język w grze ?

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
panas111
Post : 05 lis 2012 13:51
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 25
  • Dołączył: 15.02.2012


Starchris pisze:
A czy po instalacji nie ma w głównym katalogu jakiegoś dodatkowego pliku EXE, za pomocą którego wybieramy język w grze ?


w podstawce miałeś Launcher.exe(zmiana języka). W Crossfire też jest, z tym, że lokalizacja polska była niedopracowana. Nie wiem jak teraz jest po wypuszczeniu przez Techland pudełka. Niemniej jednak na pudełku nie ma info o języku pl.


*
 
micand1989
Post : 05 lis 2012 17:54
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Major
Major
  • Posty: 1578
  • Dołączył: 30.12.2010
  • Skąd: Łagiewniki Nowe


panas111 pisze:
Niemniej jednak na pudełku nie ma info o języku pl.

uuuuuuu. Lipa :/

Mówi się trudno i gra się dalej :P
Może w najbliższej przyszłości wyjdzie spolszczenie (oby dobre) :-)

_________________
Obrazek
Obrazek


*
 
Len
Post : 06 lis 2012 21:28
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni
  • Posty: 4003
  • Dołączył: 02.06.2006


Faktycznie nie ma polskiego języka, nawet do wyboru w opcjach Steam. Dziwne, bo Starchis jakiś czas temu zaglądał w pliki i stwierdził, że teksty są już przetłumaczone.

_________________
Iron Squad | FonoGAME | Gry.Gery.pl | Jagged Alliance Center


*
  WWW
stowa1981
Post : 16 gru 2012 12:56
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 5
  • Dołączył: 22.02.2012


Dzięki bardzo za odp. no trudno, gra się dalej.


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie


cron