-
-
|
Gram w wersję 1.13 Urban Chaos w wersji angielskiej z zainstalowanym Quick Fix'em 2, gra zainstalowana jest na Jagged Alliance 2 w wersji angielskiej. Czasem mam dziwnego buga, który polega na tym,że gra wysypuje się do pulpitu bez konretnej przyczyny. Czasem dzieje się tak, gdy szybko wczytam kilka razy Quick Save'a, czasem dzieje się tak np. w czasie walki, gdy wejdę do budynku. Generalnie problem rozwiązuje się poprzez wczytanie innego save'a i zrobienie czegoś innego a potem normalny save. Swoją drogą w necie napisane jest, żeby nie włączać gry przez JA2.exe. Sęk w tym,że mod w wersji 1.13 ma tylko takie .exe. Oprócz ww. buga nie spotkałem więcej równie irytujących problemów.
Drugie pytanie dotyczy znaczków stopni oficerskich, znajdowanych na pancerzach wrogów. No więc po co one są? W opisie napisane jest,że mogą sie przydać jakiemuś kolekcjonerowi. Problem w tym,że nie jestem w stanie póki co wyjść z Calisto (poziom Impossible i wszelkie wzmacniacze armi Brendy ), żeby to sprawdzić. W necie też nie ma na moje pytanie odpowiedzi.
Dzięki za wszelkie info!
|
|