Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3
Autor Wiadomość
Gryf
Post : 19 sie 2011 23:51
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 138
  • Dołączył: 18.05.2008
  • Skąd: Warszawa


A skad... pokazalo mi ponad 2000. To bylo na poprzednim patchu. W tym nie pamietam ale tez cos kolo tego. Instalowalem je na patchu sprzed okolo roku.

_________________
I was born, like a twister, to walk alone.


*
 
I/JG1_Joker
Post : 20 sie 2011 00:25
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 15
  • Dołączył: 11.08.2011


Panowie, gram na expert, poziom trudności Iron Man. A co do sztucznego nabijania umiejętności to nie praktykuje tego. Wykorzystywanie różnych bugów w grze uważam za cheat i tylko psuje rozgrywkę. Co to dla przyjemność dla grającego, kończąc grę z najemnikami napakowanymi do 99% wszystkich swoich umiejętności? I jak to się ma do reala? :wall:


*
 
Gryf
Post : 20 sie 2011 00:55
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 138
  • Dołączył: 18.05.2008
  • Skąd: Warszawa


Gdyby to byl bug to zostalby naprawiony w ciagu tych 10 lat nie sadzisz? W ja2 1.13 (i tylko o tym pisze bo nie znam UC) czesc zostala wylaczona jak np. rzucanie nozem przez szybe. Tez uwazam to za duze ulatwienie szczegolnie na starcie (ale tez zawsze sie przeciez mozna skampic na 500 dni i wszystko wytrenowac tylko co to za zabawa;) )Ciesze sie ze grasz na Iron Man ale ilu masz zawodnikow bo zaloze sie ze nie jednego :)

_________________
I was born, like a twister, to walk alone.


*
 
I/JG1_Joker
Post : 20 sie 2011 10:29
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 15
  • Dołączył: 11.08.2011


I.M.P. ,Blood i Thor. Granie jednym najemnikiem uważam za nierealne. To by wyglądało jak w tych filmach o Batmanie czy Supermanie ratujących świat. :diabel:


*
 
Gryf
Post : 20 sie 2011 14:39
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 138
  • Dołączył: 18.05.2008
  • Skąd: Warszawa


Na poziomie expert jak najbardziej jest mozliwe i realne. W sektorach jest max 12 zawodnikow, a poniewaz walcze w nocy nie jest to wielki problem. Przyznaje ze na poczatku przydaje sie nawet pomoc Iry, ale juz samy przy Drassen zdobywalem moim Gryfem. Za nierealne jednym zawodnikiem uwazam granie na insane i to nie tylko w sensie "realizmu" ale tez realiow gry. Nie ma szans wygrac w sytuacji kiedy wchodzisz do sektora z 20 wrogami a z 2 sasiednich wchodzi nastepnych 40 :P
Od bardzo dawna nie korzystam z AIM ale kiedys tez czesto bralem Thora (oprocz niego Buns, Barry i Igor) :)

_________________
I was born, like a twister, to walk alone.


*
 
I/JG1_Joker
Post : 21 sie 2011 20:48
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 15
  • Dołączył: 11.08.2011


Nie realne miałem namyśli mało realistyczne. Chodź jeśli dobrze rozumiem jest aż 12 najemników w samej grze do rekrutowania (fakt, już mam 3). Tylko Ci z samej gry za nic mają się do najemników choćby z AIM jeśli chodzi o grywalność.


*
 
Gryf
Post : 21 sie 2011 21:56
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 138
  • Dołączył: 18.05.2008
  • Skąd: Warszawa


Do walki sie nie nadaja, ale sa przydatni, oszczedzaja czas glownemu oddzialowi oraz zatrudnienie ich daje konkretne bonusy. W JA2 1.13 ja uzywam Iry do szkolenia. Dynamo i Maddog do skampienia i naprawy karabinow na sprzedaz. Hamous i Shank do siedzenia na lotnisku i dostarczania nowego wyposazenia kupionego w necie (ewentualnie jeden z nich moze siedziec u Tonyego is sprzedawac).

_________________
I was born, like a twister, to walk alone.


*
 
I/JG1_Joker
Post : 22 sie 2011 08:45
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 15
  • Dołączył: 11.08.2011


Jeśli chodzi o mnie, to bardziej mi zależy na samej grywalności, czyli jak postać się nazywa, wygląda, jak mówi i cała jej charakterystyka jako osobowość a nie wartość pojedynczych umiejętności. Wtedy jest klimat :-D Dlatego granie jednym najemnikiem uważam za nudne, no i gdzie tu realizm. Kolejna część Commando z Arnoldem w roli głównej? :lol:


*
 
I/JG1_Joker
Post : 24 sie 2011 15:07
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 15
  • Dołączył: 11.08.2011


16) Panowie mam kolejne pytanie. Czy udało się komuś przejść pierwszy sektor w Calisto po wyjściu z metra bez alarmu? Ewentualnie jak opanować sprawnie te miasto?


*
 
micand1989
Post : 24 sie 2011 17:52
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Major
Major
  • Posty: 1578
  • Dołączył: 30.12.2010
  • Skąd: Łagiewniki Nowe


I/JG1_Joker pisze:
16)Czy udało się komuś przejść pierwszy sektor w Calisto po wyjściu z metra bez alarmu? Ewentualnie jak opanować sprawnie te miasto?

Najlepiej pistolet dobry, naprawiony z tłumikiem też naprawionym, i po prostu chowasz się za drzwi czy murek i z bliska strzał w głowe. Na dystans nie masz szans bo oni mają strzelby i SMG. Używaj noży gdy tylko pojawi się okazja. Można też spróbować poczekać w barze B9 na RPC: Rudedog czy jakoś tak i on ma M4A1.

W Calisto będą już lepsze sprzęty do pozbierania.

_________________
Obrazek
Obrazek


*
 
Gryf
Post : 24 sie 2011 23:35
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 138
  • Dołączył: 18.05.2008
  • Skąd: Warszawa


I/JG1_Joker pisze:
Jeśli chodzi o mnie, to bardziej mi zależy na samej grywalności, czyli jak postać się nazywa, wygląda, jak mówi i cała jej charakterystyka jako osobowość a nie wartość pojedynczych umiejętności. Wtedy jest klimat :-D Dlatego granie jednym najemnikiem uważam za nudne, no i gdzie tu realizm. Kolejna część Commando z Arnoldem w roli głównej? :lol:


Tak tak :) Kup Fox i Gumpiego wtedy bedziesz mial realizm :)

_________________
I was born, like a twister, to walk alone.


*
 
Tominjo
Post : 20 sie 2013 09:58
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 8
  • Dołączył: 05.09.2011


To teraz pytanie gdzie jest Rebeka? Zdobyłem P3 tam gdzie były scenki z nią i nie ma żadnego wejścia kominkiem.


*
 
hasan_talib
Post : 20 sie 2013 18:55
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant
  • Posty: 328
  • Dołączył: 25.08.2010


Jaka Rebeka? O.o O Brendę Ci chodzi, jak mniemam?
W Urban Chaos wejście do schronu nie jest w P3, tylko gdzie indziej. Ale nie powiem Ci gdzie, poszukaj :-)

_________________
Wszystkim lubiącym pograć po polsku.
http://ironsquad.pl/


*
 
Tominjo
Post : 21 sie 2013 09:03
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 8
  • Dołączył: 05.09.2011


No Brenda, nie wiem co mi się z jakąś Rebeką uebało ;] Ty no daj cynk bo już wszystkie miasta odbiłem;p


*
 
micand1989
Post : 21 sie 2013 16:00
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Major
Major
  • Posty: 1578
  • Dołączył: 30.12.2010
  • Skąd: Łagiewniki Nowe


Tominjo pisze:
No Brenda, nie wiem co mi się z jakąś Rebeką uebało ;] Ty no daj cynk bo już wszystkie miasta odbiłem;p


Cały Gameplay jest w poradnikach na stronie głównej.

@Starchris
Proszę przenieś posty n/t UC do właściwego tematu bo tutaj zaśmiecają jakże potrzebny temat ogólnopojętej kasiorki :>

_________________
Obrazek
Obrazek


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3


cron