Mam dość poważny problem dotyczący wyrzucania do pulpitu... Czytałem tu już na forum kilka tematów z ,,podobnymi" problemami lecz u mnie jest trochę inaczej.
Mianowicie w pierwszym mieście wybroniłem pierwszy sektor A9 nie miałem żadnych przypadków że coś się zwiesiło czy wyrzucało do pulpitu.
Natomiast w kolejnym sektorze A10 no cóż gra się sypała cały czas na różnorakie sposoby.
Wszedłem do sektoru i zacząłem usuwać przeciwników bodajże jak zabiłem 6 (potem już przy różnej ilości przeciwników zabitych) gra zaczęła się sypać pierw kilka ścinek (czarny obraz muzyka grała raz się całkiem zacinała) przy kolejnych próbach zacinał się obraz a muzyka grała (w różnych momentach podczas rozgrywki czy widoku mapy) i czasami po prostu wyrzucało do pulpitu.
Próbowałem jako administrator odpalać grę to samo, próbowałem uruchomić ze zgodnością, zmieniać rozdzielczość itp itd.
Na samym końcu próbowałem metody z seivami wczytałem poprzedni stan gry i zacząłem od początku podbijać sektor ciągle zapisywałem wczytywałem itd problem jak by znikł, ale jednak najgorsze zostało na koniec. W sektorze został ostatni przeciwnik i jak go zabiję po prostu wywala do pulpitu
Próbowałem już chyba wszystkiego wychodzić i wchodzić do sektora następnie zabić go (automatycznie) i tak czy siak wyrzuca...
Byłbym wielce wdzięczny za pomoc, albo jakieś pomysły które pomogły by naprawić ten problem.
Ja natomiast zobaczę jak się ma sytuacja w innych sektorach i dam znać czy ten problem się powtarza.