, pisze z poważnym, profesjonalnym pytaniem bo już trace pewność czy w UC wogóle znajduje sie celownik PSO , o którym ludzie pisza, odbiłem juz 70% miast , wszystkie oprócz 1 kopalnie, Rudessa też odbita i celownika PSO ani śladu. Zmuszon jestem do używania u mojego dowódcy oddziału snajperki Cz 700M1, ale z nia jest lekkie nieporozumienie , wycelownaie w banie kosztuje 22 lub21 i przy pelnej energi zostaja 3 punkty żeby sie ukryć zacoś ewentualnie bo na ekspercie w dalszych terenach z doborowa armia królowej , niewchodzi juz w gre zostanie w polu wiedzenia wroga bo strzelaja bardzo celnie. Stąd moje pytanie gdzie można sie natknać na ten celownik, wogóle jest w tym dodatku, bo że niema Dragunaova , ktory jest zamieniony na Vintorez VSS to wydedukowałem sam
, niech ktoś napisze gdzie można sie spotkać z tym celownikiem, bo te ruskie Elcany sa wszedzie , nawet u Bobiego Raya, a PSO ani śladu a chcialbym żłożyć jakis M16A2, albo przynajmniej dołożyc pso do g3 i już dobra giwera, niech ktoś wskaże. Pozdrawiam.