Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
Scouser
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Kapral
Kapral

Calvin mi mowi, ze produkuja tak duzo ze zapasy sie wyczerpia do konca tygodnia czy cos takiego. Czy to oznacza, ze w Sheraton nie bede dostawal gotowki (bo dostaje jej coraz mniej pomimo 100% poparcia ) i jak niby mam im jakas dostawe dac ? Dzieki za odp z gory :)

W zwyklym JA 2 po prostu kopalnie konczyly swoje zywoty...

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970 01:00 przez Scouser, łącznie zmieniany 1 raz

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Tak samo tutaj, tyle że właśnie w ten sposób :) Tu nie ma kopalni a w sumie wytwórnie crepatonu. Po prostu, jest tak samo jakbyś stracił kopalnię w JA2, zyski będą spadać aż osiągną 0$.

*
Scouser
Kapral
Kapral

lukasamd pisze:
Tak samo tutaj, tyle że właśnie w ten sposób :) Tu nie ma kopalni a w sumie wytwórnie crepatonu. Po prostu, jest tak samo jakbyś stracił kopalnię w JA2, zyski będą spadać aż osiągną 0$.

czyli zadnej dostawy mu nie mozna dac z tego co rozumiem (zreszta on nie chce nic, kasy zadnej ani towaru)
tak notabene bardzo szybko sie skonczyly zapasy w Sheraton, po 50 dniach tylko 2000 dolcow zysku

*

yahooo
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

nie mozna tego powstrzymac :) trafiłes jeszcze lepszą wersje, bo czasami sie konczył dochód w Calisto a tam sie zarabia znacznie wiecej ;-)

*

Scouser
Kapral
Kapral

yahooo pisze:
nie mozna tego powstrzymac :) trafiłes jeszcze lepszą wersje, bo czasami sie konczył dochód w Calisto a tam sie zarabia znacznie wiecej ;-)

to chyba mam szczescie bo 9000 co dzien ;p

ZEBY NIE ROBIC DRUGIEGO POSTA :p

Czy jesli po 70 dniach spada drastycznie lojalnosc w miastach (w normalnym JA 2 mozna ja podniesc poprzez rozbicie kilku oddzialow ) tu jakos to sie nie udaje, wiec czy zdobywajac kolejne miasta odzyskam wczesniejsza lojalnosc?

*

zadra666
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Scouser pisze:
Czy jesli po 70 dniach spada drastycznie lojalnosc w miastach (w normalnym JA 2 mozna ja podniesc poprzez rozbicie kilku oddzialow ) tu jakos to sie nie udaje, wiec czy zdobywajac kolejne miasta odzyskam wczesniejsza lojalnosc?

A tu Ci powiem : Trzebabyło działac , a nie na DUPIe siedzieć! Teraz to już przekichane w UC pooowoli się odzyskuję poparcie ;/

*

Scouser
Kapral
Kapral

Zdobyte byly 3 miasta, i wyczyszone bylo miasto Kingpina. Musialem zreperowac bron i swoje rzeczy oraz poczekac na magazynki 5.56. Najpierw bylo po 100% poparacia a po 15 dniach niestety wszystko na czerwono..

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

15 dni to baaardzo długa przerwa. Ja też robię przerwy aby naprawić sprzęt ale trwa to 2-3 dni, nigdy nie więcej. Jeżeli masz save to wczytaj, po jakiś 4 dniach zaatakuj wroga nawet poza miastem i wygraj. Chodzi o to, aby rebelia nie stała w miejscu.

*
Scouser
Kapral
Kapral

To juz wiem, teraz to tylko bron naprawiam (albo i nie bo zauwazylem, ze jak sie nie nawala seriami to sie nie psuje)

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie