Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
Premislaus
Post : 07 sie 2010 16:58
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant
  • Posty: 291
  • Dołączył: 14.02.2008
  • Skąd: zachodnia Małopolska


Cześć! Zainstalowałem przez dosboxa JA1, wersje z cd i od razu z patchem 1.13, na to nałożyłem też spolszczenie. Tylko, że gra mi się wiesza w różnych momentach, jak się ruszam najemnikiem, jak strzelam, etc. Ma ktoś jakiś pomysł, jak temu zaradzić?

_________________
„Myśl, że państwo jest potrzebne do tworzenia prawa, jest tak samo mitem jak to, że jest potrzebne do dostarczania usług pocztowych lub policyjnych.”

prof. Murray Newton Rothbard


*
  WWW
wierzba
Post : 25 sie 2010 19:02
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy
  • Posty: 181
  • Dołączył: 06.02.2010
  • Skąd: Legnica


za stara gra/za dobry system i tyle. jakie masz oprogramowanie?

_________________
Wierzba-"Life is a waterfall"


*
 
Assur-ad-mu
Post : 26 sie 2010 11:15
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy sierżant
Starszy sierżant
  • Posty: 294
  • Dołączył: 30.06.2010


Mam ten sam problem tylko gdy wchodzę do sektora z wrogiem. A wcześniej tak nie było (JA2 1.13 + possum DBB). Teraz mam JA2 1.13 z innym DBB. Dodałem trochę do tego modu i trochę zmieniłem.

_________________
Obrazek


Ostatnio zmieniony 26 sie 2010 11:16 przez Assur-ad-mu, łącznie zmieniany 1 raz

*
 
Len
Post : 26 sie 2010 14:53
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni
  • Posty: 4003
  • Dołączył: 02.06.2006


Assur-ad-mu: Oni mówią o JA1 :]

_________________
Iron Squad | FonoGAME | Gry.Gery.pl | Jagged Alliance Center


*
  WWW
Assur-ad-mu
Post : 26 sie 2010 15:04
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy sierżant
Starszy sierżant
  • Posty: 294
  • Dołączył: 30.06.2010


faktycznie, ale nie chciałem zakładać nowego tematu jak ten jest podobny. Następnym razem założe

_________________
Obrazek


*
 
Svean
Post : 26 sie 2010 15:39
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży
  • Posty: 389
  • Dołączył: 13.03.2009


@Assur-ad-mu
Nie o to chodzi - raczej o to że i ja w pierwszym momencie myślałem że sie pomyliłeś :)
W kazdym razie prawie na pewno problem w obu przypadkach jest inny ;)

Ja w tej chwili gram w hybrydę Urban Chaosa na v1.13 (Urban Chaos-1.13NAS v2.5 20100824) i bardzo sobie chwalę - od instalacji jakies 2 tyg temu ani jednej zawieszki nie było chociaż w międzyczasie chyba ze 3 razy update robiłem (co rusz nowe wersje z czymśtam poprawionym). Wszystko na NAS-ie w wersji jeszcze beta więc raczej sobie chwalę stabilność ;) Daleko co prawda nie doszedłem (więc wszystkiego nie widziałem) ale czasu brak :P

_________________
Obrazek


*
 
lukasamd
Post : 26 sie 2010 17:40
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 5313
  • Dołączył: 31.05.2006


Dobra, ale nie ciągnijcie oftopa - załóżcie od tego nowy topic ;)


*
  WWW
demo32
Post : 11 paź 2013 09:26
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 3
  • Dołączył: 11.10.2013
  • Skąd: Krosno


Problem może tkwić nie w instalacji gry, ale w samym komputerze. Być może nie ma ściągniętej jakiejś aktualizacji. Być może jednak gra nie została w pełni zainstalowana.

_________________
W życiu jak w grze. Najważniejsza jest strategia.


*
 
Starchris
Post : 30 paź 2013 22:22
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1899
  • Dołączył: 25.06.2010



_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie


cron