Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 129 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna
Autor Wiadomość
Mati
Post : 21 gru 2007 14:43
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral
  • Posty: 55
  • Dołączył: 04.12.2007


//lukasamd - WYMODEROWANO

_________________
www.youtube.xt.pl


Ostatnio zmieniony 23 gru 2007 14:35 przez Mati, łącznie zmieniany 1 raz

*
 
momo78
Post : 21 gru 2007 14:45
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan
  • Posty: 1415
  • Dołączył: 05.11.2007
  • Skąd: Sromowce Wyżne - tak i jestem dumny


Mati pisze:
<sex>

Ale looooool!!! :P
to nie GG :P
A wracając do tematu....
Testował go już ktoś? :?: ?(multiplayer zboczki jedne :P )

_________________
I'm afraid.
I'm afraid, Dave.
Dave, my mind is going. I can feel it.
I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.


*
 
Bartek0511
Post : 21 gru 2007 15:03
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik
  • Posty: 1043
  • Dołączył: 11.07.2006


momo78 pisze:
Testował go już ktoś?


kiedy pisałem posta to dopiero autor Multi napisał posta na BP więc chyba z Polski nikt go jeszcze nie testował więc możesz być pierwszy ;)


*
 
Wigen
Post : 21 gru 2007 19:14
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan
  • Posty: 1292
  • Dołączył: 30.01.2007
  • Skąd: Warszawa


A będzie dostępne w wersji pudełkowej?


*
 
Len
Post : 21 gru 2007 19:19
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni
  • Posty: 4003
  • Dołączył: 02.06.2006


Hehehe, Wigen, to jest amatorska modyfikacja, czyli produkt niekomercyjny :)

_________________
Iron Squad | FonoGAME | Gry.Gery.pl | Jagged Alliance Center


*
  WWW
momo78
Post : 21 gru 2007 19:27
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan
  • Posty: 1415
  • Dołączył: 05.11.2007
  • Skąd: Sromowce Wyżne - tak i jestem dumny


Ja testowałem ale nic z tego wywaliło mnie kilka razy z gry.
Polapac sie jest łatwiej w tej wersji alfa

_________________
I'm afraid.
I'm afraid, Dave.
Dave, my mind is going. I can feel it.
I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.


*
 
Mati
Post : 22 gru 2007 17:45
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral
  • Posty: 55
  • Dołączył: 04.12.2007


grałem :kosci:

_________________
www.youtube.xt.pl


*
 
Bartek0511
Post : 22 gru 2007 19:34
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik
  • Posty: 1043
  • Dołączył: 11.07.2006


Mati pisze:
grałem


iii... jakie wrażenia ?


*
 
Mati
Post : 22 gru 2007 23:15
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral
  • Posty: 55
  • Dołączył: 04.12.2007


naprawdę wieki krok do przodu, już nie ma zabawy z sejwami, podłączacie się na oknie mapy oraz nie jesteście w tej samej grupie, tzn każdy kieruje swoim oddziałem. Nie wiem czy to jest tylko u mnie, ale jak już byliśmy w grze, kumpel zabił wroga, a u mnie wróg żył..... Poza tym sporo opcji, można wyłączyć i włączyć wrogów, cywili, militię itp. Można zmierzyć się między sobą lub kooperować, tak jak piszą w readme, to drugie jest mniej dopracowane.

_________________
www.youtube.xt.pl


*
 
JaCo
Post : 27 gru 2007 20:41
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 1
  • Dołączył: 27.12.2007


Witam wszystkich. Mam problem z tym multiplayerem.. :/ Zainstalowalismy z kumplem swoje ja 2 gold sciognelismy najnowszy patch 1.13 oraz multiplayer beta i pomimo to i instrukcji z tej strony: https://jagged-alliance.pl/readarticle.php?article_id=196 nie możemy się podłączyć do siebie..
na wszelki wypadek podam ustawienia pliku ja2_mp.ini

[Ja2_mp Settings]

;
; basic multiplayer settings...; they can be changed for effect without restarting the engine, but a restart of the server/client or level/game may be necessary relevant....
; see the readme.html for detailed explanation
;



SERVER_IP = "xx.xx.xxx.xx"<< tutaj u mnie i kolegi moje ip
SERVER_PORT = 60005
MAX_CLIENTS = 4

CLIENT_NUM = 1

SECTOR_EDGE = 1

ENEMY_ENABLED = 0
CREATURE_ENABLED = 0
MILITIA_ENABLED = 0
CIV_ENABLED = 0

SAME_MERC = 0

PLAYER_BSIDE = 6

NET_DIVISOR = 1

CRATE_X = 114
CRATE_Y = 114

I w ktorym miejscu tworzący serwer ma nacisnoc te śmieszne klawisze ALT+E i co mi da że na ekranie taktycznym wcisnę ALT+M? Jakim cudem wy uruchamiacie tego multiplayera? :wall:


*
 
XBARTEKX
Post : 27 gru 2007 21:14
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży
  • Posty: 629
  • Dołączył: 12.05.2007
  • Skąd: Kurów


Z tego co wiem to ta instrukcja jest do wersji Alfa :]. A Betę się jakoś inaczej uruchamia. I z tego forum tylko Mati to rozgryzł ale jeśli siedzisz tu trochę to chyba wiesz co z nim :D.

_________________
Actum ne ages
Nie rób tego co zostało już zrobione
Si vis pacem parra bellum
Chcesz pokoju?? Gotuj sie do wojny
http://taliocity.myminicity.com/ Moja chluba :].


*
  WWW
lukasamd
Post : 27 gru 2007 22:09
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 5315
  • Dołączył: 31.05.2006


Nom, ta instrukcja jest to wersji alpha, postaramy się przygotować w najbliższym czasie instrukcję do najnowszej bety. Dajcie nam chwilę wytchnienia - święta, dziś dział Last Stand, ostatnio czat... :)


*
  WWW
momo78
Post : 31 gru 2007 14:17
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan
  • Posty: 1415
  • Dołączył: 05.11.2007
  • Skąd: Sromowce Wyżne - tak i jestem dumny


Bartek0511 pisze:
Dopiero wczoraj była nowa wersja a dziś jest następna:

HEHE
Znając życie znowu mi nie pójdzie :P
normalnie zaglebiście :P :P :P :P :D :) :) :P

_________________
I'm afraid.
I'm afraid, Dave.
Dave, my mind is going. I can feel it.
I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.


*
 
Bartek0511
Post : 31 gru 2007 14:23
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik
  • Posty: 1043
  • Dołączył: 11.07.2006


@momo zdobądź z pewnych źródeł JA2 Gold i co na pewno pójdzie, ja tak zrobiłem i nie mam problemów.


*
 
momo78
Post : 31 gru 2007 14:32
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan
  • Posty: 1415
  • Dołączył: 05.11.2007
  • Skąd: Sromowce Wyżne - tak i jestem dumny


mam ja2 gold, ale i żaden do tej pory nie poszedł, ale pewnie nie umiem poustawac itp :wall: :lol2: :no:

_________________
I'm afraid.
I'm afraid, Dave.
Dave, my mind is going. I can feel it.
I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna


cron