Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
Krzysiek333
Post : 16 wrz 2013 19:22
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 2
  • Dołączył: 16.09.2013


Witam wszystkich mam pewien problem kiedy zainstalowałem JA2 i wgrałem wersje 1.13 Release 4870 pl to po uruchomieniu serwera, ustawieniu gry na deatmatch i rozpoczęciu bitwy zauważyłem że mam inny celownik więc w opcjach chciałem włączyć funkcje Activate New CTH System lecz w żaden sposób nie chce się ten kwadracik zaznaczyć jakby ta opcja była zablokowana. Czy jest jakaś możliwość żeby to odblokować ????


*
 
micand1989
Post : 17 wrz 2013 05:11
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Major
Major
  • Posty: 1580
  • Dołączył: 30.12.2010
  • Skąd: Łagiewniki Nowe


Krzysiek333 pisze:
Witam wszystkich mam pewien problem kiedy zainstalowałem JA2 i wgrałem wersje 1.13 Release 4870 pl to po uruchomieniu serwera, ustawieniu gry na deatmatch i rozpoczęciu bitwy zauważyłem że mam inny celownik więc w opcjach chciałem włączyć funkcje Activate New CTH System lecz w żaden sposób nie chce się ten kwadracik zaznaczyć jakby ta opcja była zablokowana. Czy jest jakaś możliwość żeby to odblokować ????

a na jakiej rozdzielczości ekranu grasz?

_________________
Obrazek
Obrazek


*
 
Krzysiek333
Post : 17 wrz 2013 10:17
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 2
  • Dołączył: 16.09.2013


Wydaję mi się że jest ustawiony na tak około 1024x600 w opcjach nie zauważyłem żeby można było zmienić na inną rozdzielczość


*
 
micand1989
Post : 17 wrz 2013 16:32
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Major
Major
  • Posty: 1580
  • Dołączył: 30.12.2010
  • Skąd: Łagiewniki Nowe


Wiem że NAS nie działa poniżej 800x600.

Sądziłem że to (NCTH) nie działa od zbyt niskiej rozdzielczości. Spróbuj uruchomić na 800x600.

_________________
Obrazek
Obrazek


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie