Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2
Autor Wiadomość
momo78
Post : 02 lut 2011 16:34
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan
  • Posty: 1415
  • Dołączył: 05.11.2007
  • Skąd: Sromowce Wyżne - tak i jestem dumny


Dodam tylko, że istnieje o wiele lepsza alternatywa dla Hamachi. Tunngle.
Działa na takiej samej zasadzie jak Hamachi(wirtualny LAN), ale jest dużo lepiej zorganizowane pod względem serwerów.
Są już przygotowane serwery dla większości gier, jest też dla JA2.
W lobby pomieści się 255 osób.
Największy plus to to, że nie trzeba szukać po internecie nazw i haseł do serwerów(które często są opuszczone i przepełnione). Wszystko jest w jednym miejscu.
Hamachi to przeżytek moim zdaniem. Jeśli kiedyś będziecie chcieć grać przez Tunngle, to dajcie znać - chętnie pogram.

_________________
I'm afraid.
I'm afraid, Dave.
Dave, my mind is going. I can feel it.
I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.


*
 
Mishallo
Post : 23 sie 2011 19:16
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 9
  • Dołączył: 24.08.2010
  • Skąd: Dobrynin


Witam, jest ktoś chętny na grę? W razie czego można do mnie pisać na gadu gadu pod numer 7095288. Jestem dostępny zazwyczaj popołudniami i wieczorami.


*
 
Kushin
Post : 23 sie 2011 22:20
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 136
  • Dołączył: 27.12.2006
  • Skąd: San Mona


Ja już nie grałem w Mp od dawna, serwer też przepadł bo za mało chętnych było.

_________________
Obrazek


*
  WWW
Mishallo
Post : 31 sie 2011 10:02
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 9
  • Dołączył: 24.08.2010
  • Skąd: Dobrynin


W razie czego serwer mogę postawić ja, tylko gdyby jacyś chętni byli.


*
 
Gryf
Post : 31 sie 2011 23:06
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 138
  • Dołączył: 18.05.2008
  • Skąd: Warszawa


Ja sie moge pisac na multi. Wczoraj gralismy z kumplem na lanie, ale gra sie czesto wiesza, glownie jak jest przerwanie (wyglada jakby myslala czy to ja mam przerwanie czy wrog).

_________________
I was born, like a twister, to walk alone.


*
 
Mishallo
Post : 02 wrz 2011 16:17
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 9
  • Dołączył: 24.08.2010
  • Skąd: Dobrynin


Serwer byłby postawiony przez hamachi, jestem dostępnt pod numerem gg 7095288 - możecie śmiało pisać na ten numer, to uzgodnimy szczegóły.


*
 
Kushin
Post : 03 wrz 2011 07:29
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 136
  • Dołączył: 27.12.2006
  • Skąd: San Mona


Na mp nigdy mi się gra nie wysypała :) A co do przerywników to lepiej grać na dm a jak już decydujecie się na co-op to wypadało by wybrać sektor tylko z wrogami.

_________________
Obrazek


*
  WWW
Gryf
Post : 03 wrz 2011 22:09
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 138
  • Dołączył: 18.05.2008
  • Skąd: Warszawa


Jak my stawiamy mp to do wyboru jest tylko pierwszy sektor w Omertcie z okolo 30 wrogami. Moze cos zle robimy? :/

_________________
I was born, like a twister, to walk alone.


Ostatnio zmieniony 03 wrz 2011 22:09 przez Gryf, łącznie zmieniany 1 raz

*
 
Mishallo
Post : 04 wrz 2011 10:01
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 9
  • Dołączył: 24.08.2010
  • Skąd: Dobrynin


Dziwne, aż sam sprawdzę u siebie.

U mnie działa normalnie, mogę również wybierać inne sektory.


Ostatnio zmieniony 04 wrz 2011 10:01 przez Mishallo, łącznie zmieniany 1 raz

*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2