Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
spiryt
Post : 05 sie 2009 17:44
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży
  • Posty: 444
  • Dołączył: 27.03.2008


Czy jest możliwe umieszczenie w RR EDB ?

_________________
"Szczęście okazało się dziwką, a ja klientem bez portfela"
Max Payne

Tak. Da się zauważyć, że ten świat od jakiegoś dłuższego czasu działa w systemie Pay-to-win.


*
 
Stridingshadow
Post : 05 sie 2009 22:51
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 2260
  • Dołączył: 07.03.2009
  • Skąd: Bejrut


Coś mi się wydaje (dawno nie grałem) że nie.

_________________
Obrazek


*
 
spiryt
Post : 05 sie 2009 22:55
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży
  • Posty: 444
  • Dołączył: 27.03.2008


A czemu ? fakt trochę broni dodano ale może EDB mógłby obowiązywać te z oryginalnego 1.13 ?

_________________
"Szczęście okazało się dziwką, a ja klientem bez portfela"
Max Payne

Tak. Da się zauważyć, że ten świat od jakiegoś dłuższego czasu działa w systemie Pay-to-win.


*
 
Stridingshadow
Post : 05 sie 2009 23:15
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 2260
  • Dołączył: 07.03.2009
  • Skąd: Bejrut


To raczej nie jest kwestia techniczna, chyba chodzi o to że twórcy moda specjalnie usunęli EDB, tak samo jak usunęli broń palną i sprzęt z asortymentu Bobby'ego Ray'a (i zostawili granatniki gamonie jedne).
Każda broń, nawet w JA2 mogłaby mieć EDB, EDB był poprzednio osobnym modem.
Problem w tym że twórcom RR, EDB się widocznie nie spodobał (nie wiedzieć czemu), a to źle bo w modzie jest sporo nowych, nie do końca realistycznie odwzorowanych modeli broni, i teraz człowiek ma problem z wyborem.
Spróbuj znaleźć na stronie mod EDB i go zainstalować na RR, może to coś da.

_________________
Obrazek


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie


cron