Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
Grzechu z okecie
Post : 12 sie 2011 07:14
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 7
  • Dołączył: 12.08.2011




*
 
Len
Post : 12 sie 2011 13:51
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni
  • Posty: 4003
  • Dołączył: 02.06.2006


Proponuję na przyszłość pisać wyraźnie, bo jak na razie trzeba przystać, wyłączyć muzykę i przeczytać dwa razy, co piszesz, żeby to zrozumieć.

Masz taki ekwipunek, ponieważ RR działa na 1.13. Nie wiem jak go wyłączyć, ponieważ nie gram w 1.13 (nie lubię). Tutaj powinien odpowiedzi udzielić ktoś, kto ma doświadczenie z tą modyfikacją.

_________________
Iron Squad | FonoGAME | Gry.Gery.pl | Jagged Alliance Center


*
  WWW
Grzechu z okecie
Post : 12 sie 2011 18:03
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 7
  • Dołączył: 12.08.2011


to se poczekam :(


*
 
Gryf
Post : 12 sie 2011 18:12
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 138
  • Dołączył: 18.05.2008
  • Skąd: Warszawa


Nie wiem jak w RR, ale w JA2 1.13 (nie RR) wybieralo sie w opcjach podczas zaczynania nowej gry (stary lub nowy ekwipunek/dodatki), moze jest tak samo i to przeoczyles?

_________________
I was born, like a twister, to walk alone.


*
 
Grzechu z okecie
Post : 12 sie 2011 20:25
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 7
  • Dołączył: 12.08.2011


nie widziałem żeby w opcji było zmiana eq bo patrzyłem 3 razy opcji nic

a tak poza tematem to
który koncu patch potrzebny ten 1.13 - Release 2085 bo mam tego czy ten 1.13 - Release 4452


Ostatnio zmieniony 12 sie 2011 20:32 przez Grzechu z okecie, łącznie zmieniany 1 raz

*
 
Len
Post : 12 sie 2011 22:02
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni
  • Posty: 4003
  • Dołączył: 02.06.2006


Grzechu z okecie pisze:
nie widziałem żeby w opcji było zmiana eq bo patrzyłem 3 razy opcji nic

Nie chodzi o Opcje jako ustawienia gry, tylko o ekran który pojawia się gdy w menu głównym wciśniesz "Nowa gra".

_________________
Iron Squad | FonoGAME | Gry.Gery.pl | Jagged Alliance Center


*
  WWW
Gryf
Post : 12 sie 2011 22:16
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 138
  • Dołączył: 18.05.2008
  • Skąd: Warszawa


Dokladnie. jak zaczynasz nowa gre ma do wyboru rozne ustawienia typu poziom trudnosci, ilosc impow, realistyczna gra lub sf i w tym wybor ekwipunku. Moze wypowie sie ktos kto gral w RR 1.13 bo nie wiem czy takie opcje sa tam dostepne.

_________________
I was born, like a twister, to walk alone.


Ostatnio zmieniony 12 sie 2011 22:17 przez Gryf, łącznie zmieniany 1 raz

*
 
Grzechu z okecie
Post : 12 sie 2011 22:23
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 7
  • Dołączył: 12.08.2011


jak zaczynam gre nie ma opcij dodatkowej tylko zykle opcije gry co przeglądałem kilka razy właczam RR exe Pl po spolszczeniu


*
 
Gryf
Post : 12 sie 2011 22:26
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 138
  • Dołączył: 18.05.2008
  • Skąd: Warszawa


To niestety nie pomoge. Niech wypowie sie ktos kto gral w RR 1.13


Dodano: 12 sie 2011 22:26

Ale btw. dlaczego ci tak na tym zalezy? przeciez ten nowy jest super..wiecej zmiescisz:)

_________________
I was born, like a twister, to walk alone.


*
 
Grzechu z okecie
Post : 12 sie 2011 22:27
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 7
  • Dołączył: 12.08.2011


eh :( cieżko tu poprosić o pomoc

bo mi zależny lepiej grało n tym starym eq a te tyle ikon w eq i pól ekranu zajmuje to trochę psuje gre jak dla mnie


Ostatnio zmieniony 12 sie 2011 22:29 przez Grzechu z okecie, łącznie zmieniany 1 raz

*
 
Gryf
Post : 12 sie 2011 23:37
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 138
  • Dołączył: 18.05.2008
  • Skąd: Warszawa


Mylisz sie. Jest tu wielu graczy chetnych do pomocy. Wytlumacz mi dlaczego ci tak zalezy na starym ekwipunku?


Dodano: 12 sie 2011 23:37

Jakie pol ekranu? I tak tego nie potrzebujesz w czasie walki, a w czasie luzu co za roznica?. Btw w RR 1.13 nie da sie zmienic rozdzialki na 1024?

_________________
I was born, like a twister, to walk alone.


*
 
Grzechu z okecie
Post : 13 sie 2011 07:51
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 7
  • Dołączył: 12.08.2011


nie wiem nic jak patrze na screeny innych to inaczej wygląd eq
ciężko się przyczajać do ogromnego eq


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie