Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
Paker111
Post : 18 lip 2009 12:20
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 79
  • Dołączył: 07.07.2008
  • Skąd: Kraków/Słupsk


Mam najnowszego 1.13 + RR i spolszczenie. BR nie sprzedaje broni w stylu pistolety, karabiny. Jak to zmienić?

_________________
Polska nie ma przyjaciół, Polska ma interesy.


*
  WWW
Stridingshadow
Post : 19 lip 2009 12:58
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 2260
  • Dołączył: 07.03.2009
  • Skąd: Bejrut


Był już taki temat na forum. Niestety to nie usterka a zamierzone działanie autorów moda.

_________________
Obrazek


*
 
Paker111
Post : 19 lip 2009 13:05
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 79
  • Dołączył: 07.07.2008
  • Skąd: Kraków/Słupsk


tak, wiem to. Pisałem nawet na ich forum, ale jeszcze nikt mi nie odpowiedział. Czy jest na to jakiś sposób (poza ręcznym dodawaniem dostępności)? Czy tak będzie już w kolejnych wersjach 1.13?

_________________
Polska nie ma przyjaciół, Polska ma interesy.


*
  WWW
Stridingshadow
Post : 19 lip 2009 13:39
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 2260
  • Dołączył: 07.03.2009
  • Skąd: Bejrut


To kwestia RR a nie 2 1.13. Niestety nie mogę Ci pomóc z praktycznego punktu widzenia, ja wiem tylko jak działają karabiny.

_________________
Obrazek


*
 
spiryt
Post : 19 lip 2009 14:10
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży
  • Posty: 443
  • Dołączył: 27.03.2008


Ale na pocieszenie w RR są handlarze albo od wrogów można wziąć

_________________
"Szczęście okazało się dziwką, a ja klientem bez portfela"
Max Payne

Tak. Da się zauważyć, że ten świat od jakiegoś dłuższego czasu działa w systemie Pay-to-win.


*
 
Stridingshadow
Post : 19 lip 2009 14:17
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 2260
  • Dołączył: 07.03.2009
  • Skąd: Bejrut


Ano, jest Full Item Drop.

_________________
Obrazek


*
 
Paker111
Post : 19 lip 2009 14:59
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 79
  • Dołączył: 07.07.2008
  • Skąd: Kraków/Słupsk


Skoro to RR to nie znacie sposobu na załatwienie tego problemu?

_________________
Polska nie ma przyjaciół, Polska ma interesy.


*
  WWW
mtl
Post : 19 lip 2009 15:04
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik
  • Posty: 954
  • Dołączył: 12.06.2006


Jedyne wyjście z tej sytuacji to chyba tylko ręczna zmiana edytorem XML parametrów broni tak, aby pojawiała się ona w u Bobbego.

_________________
"There are two kinds of people in the world, my friend.
Those who have a loaded gun and those who dig. You dig!"


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie