Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 233 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Następna
Autor Wiadomość
Bartek0511
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik

Najnowszy screen,
może nic ciekawego ale zawsze coś, widać że dzieje się coś w świecie RR

Obrazek

*

ciastoludek
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

Nie wiem co wy z tymi grafikami dla mnie są obrzydliwe,ta łada... a najgorsze te zielone jeżdżące wyżutnie rakiet (czy co to tam jest) albo ta żaglówka... no nie wiem. :/

Ale deszcz mi się podoba ;)

Ostatnio zmieniony 13 lut 2007 18:49 przez ciastoludek, łącznie zmieniany 3 razy

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

No chyba nie oczekiwałem po amatorskiej modyfikacji jakiś wspaniałych obiektów :) Skoro tak reagujesz na te to nie wyobrażam sobie co byś powiedział jakbyś zobaczył niektóre małe, stare i mało znane modyfikacje ;)

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

A po co one są? Aby grę urozmaicić przede wszystkim a nie że cały czas walczysz w 1 państwie i cały czas widujesz bliźniacze obiekty, to jest dopiero bez sensu ;)

Kolesie co zrobili UC ładnie to podsumowali: "We'are not in Arulco anymore" ;)

*
ciastoludek
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

No dobra grafiki w UC mi się podobają bo są jakby "tego samego typu" np. samochody wszystkie podobne do siebie. No akurat dla mnie jest ważne żeby gra prezentowała się dobrze pod względem grafiki. Do grafiki w JA2 nic nie mam bo jest nawet dobra. Ale jak ktoś doda swoje niezbyt ładne, niepasujące tilesety (twarze w sumie też) to psuje cały urok tej gry więc eksperymentowanie mi nie pasuje. Każdy ma inne zdanie. Ale musze przyznać że w RR są dobrze wykonane twarze, nie to co w UC (np. ten od zakładu pogrzebowego). Za to jest plus. I tak ściągne ten mod!

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

No nie wiem, ja bym powiedział, że w UC są ładniejsze twarze (ładniej wykonane znaczy się). Na screenach z RR pewnie pokazali te najlepsze, oczywiście są tutaj bardzo dobre twarze ale takich bardzo dobrych więcej było jednak w UC.

*
snick
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Co do twarzy - zgadzam się z Ciastoludkiem. Większość twarzy z UC była po prostu niedopasowana do realiów gry. Były zbyt hmm... Nowoczesne, jeśli chodzi o wykonanie.

Z kolei titlesety w RR przypadły mi do gustu. Co innego zrobić twarz, co innego dodać cały obiekt taki, jak wyrzutnie rakiet, za krórych dodanie chwała Scorpionowi. :P

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Zgadzam się co do twarzy ze snickiem i ciastoludkiem ;) - zbyt są one "modern" jak na taką grę ;)

Co do titlesetów uważam jednak że tak pięknych miast i tak wspaniałego i idealnego klimatu podczas walki miejskiej nie czułem jeszcze w żadnym jaggedzie ;) Uwielbiam walczyć na terenie zabudowanym a twórcy UC przy okazji trafili w moje gusta za co serdecznie im dziękuję i uważam że w porównaniu do Deidranna Lives zrobili wręcz OGROMNY krok naprzód.

W sumie nie wiem co musiałoby być jeżeli chodzi o titlesety w RR abym poczuł się tak jak w UC - chyba sporo nowości i to dobrze wykonanych (najlepiej w miastach! :D)

*
snick
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Titlesety w UC były dobrze dopasowane do realiów i fabuły gry. Nie ma co wymagać, żeby w RR znalazły się budynki takie jak w UC, bo fabuły tych gier są różne.

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

No tak, chodzi mi tylko to że jak dla mnie byłoby dobrze gdyby były duże miasta podobne nieco do tych z UC. Ale czy mod jest robiony tylko dla mnie? :diabel:

*
ciastoludek
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

Przyzwyczaje się do tych tilesetow z RR... wkrótce. A tak na marginesie, skąd oni biorą takie grafiki co?

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Np. z innych gier - zobacz z czego są zrobione worki z piaskiem w Nowej Kaledonii ;) Z Fallouta ;) . Oczywiście część jest (chyba) robiona własnoręcznie.

*
Bartek0511
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik

Takie tilesety to musiałby zrobić naprawde porządny grafik, na dzień dzisiejszy ja nie umiałby zrobić takich graficzek, no ale całe życie przedemną ;)

*

ciastoludek
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

Ja tam was nie rozumiem...

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Tilesety najlepiej brać z innych gier, ale można samemu niektóre zrobić. Np. zdjęcie resorówki :P Oczywiście po odpowiendiej obróbce aby ten samochód wyglądał jak prawdziwy.

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Następna