Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
Lothar
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

Kim jestem widać (w miarę) w profilu :P Interesuję się tym i owym, począwszy od muzyki, przez gry, filmy, literaturę fantasy, papierowe RPGi, programowanie, grafikę 2D i 3D, przez szeroko pojętą ezoterykę, sztuki i sporty walki, broń białą, skończywszy na (trochę) broni palnej, mechanice, elektronice, starożytnej sztuce, na motoryzacji skończywszy :okulary: Zapewne można by jeszcze wiele do tych zainteresowań dodać... po prostu mam ich naprawdę wiele, dzięki czemu nie narzekam (aż tak często) na nudy :P Jednakże narzekam o wiele bardziej na brak wolnego czasu :-/
W Jagged Alliance zagrywam od 1996 roku, kiedy dorwałem pierwszą część (pomińmy fakt, że wtedy nie bardzo kumałem jak w to się gra, jednak z czasem wszystko rozgryzłem :P) :okulary: Potem przyszedł czas na dwójeczkę... i do dnia dzisiejszego żadna tego typu gra nie zdołała mnie tak wciągnąć, żeby nie powiedzieć "pochłonąć" :D
No, to chyba tyle, bowiem wypadało by chyba iść na chwilę spać. A to jaki jestem, a jaki nie wyjdzie z czasem (kto zna mnie z innych forów, ten mniej więcej wie czego można się po mnie spodziewać) :okulary:

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

No nie spodziewałem się, że cię tutaj ujrzę :) Dobrze, że się zarejestrowałeś, witaj w naszym (nie)skromnym gronie ;)

*
Loucipher
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

Witamy, witamy, ktoś o tak szerokich zainteresowaniach na pewno wniesie sporo w dyskusje na tym forum :)

"Fight for freedom, kill for cash, play for fun."

*

Lothar
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

Len pisze:
No nie spodziewałem się, że cię tutaj ujrzę :) Dobrze, że się zarejestrowałeś, witaj w naszym (nie)skromnym gronie ;)

Bo ja podobno jestem nieprzewidywalny :okulary:

Dzięki za miłe powitanie :D

*

Pavcio
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Witam, witam.Z racji tego że mieszkamy stosunkowo niedaleko może kiedyś pójdziemy na browara. :D

*

XBARTEKX
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

A i ja powitam kolejnego fana ja2 HAIL JA2 :D.

*
Lothar
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

Hmmm... tak jakby ktoś był ciekawy tego, jakiej muzyki słucham:
Począwszy od klasycznej, skończywszy na Black Metalu - innymi słowy słucham wszystkiego co po prostu mi się podoba :P Fakt, preferuję cięższe brzmienia, jednak dobrym HH (The Game), Dark Wave (Suicide Commando), siakieś technopodobne (ale nie monotonne umcyk umcyk) itp nie pogardzę. Poza tym uważam, że sporo Black Metal'owych kawałków nie nadaje się do słuchania :P Dla mnie to w większości napier**lanie bez sensu 8-) Słucham wszystkiego, w zależności od nastroju :D
Ubóstwiam też orientalną muzykę - japoński i chiński folk. Można się przy tym niesamowicie zrelaksować :okulary2:

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie