Interesuję się tym i owym, począwszy od muzyki, przez gry, filmy, literaturę fantasy, papierowe RPGi, programowanie, grafikę 2D i 3D, przez szeroko pojętą ezoterykę, sztuki i sporty walki, broń białą, skończywszy na (trochę) broni palnej, mechanice, elektronice, starożytnej sztuce, na motoryzacji skończywszy :okulary: Zapewne można by jeszcze wiele do tych zainteresowań dodać... po prostu mam ich naprawdę wiele, dzięki czemu nie narzekam (aż tak często) na nudy
Jednakże narzekam o wiele bardziej na brak wolnego czasu :-/W Jagged Alliance zagrywam od 1996 roku, kiedy dorwałem pierwszą część (pomińmy fakt, że wtedy nie bardzo kumałem jak w to się gra, jednak z czasem wszystko rozgryzłem
) :okulary: Potem przyszedł czas na dwójeczkę... i do dnia dzisiejszego żadna tego typu gra nie zdołała mnie tak wciągnąć, żeby nie powiedzieć "pochłonąć" 
No, to chyba tyle, bowiem wypadało by chyba iść na chwilę spać. A to jaki jestem, a jaki nie wyjdzie z czasem (kto zna mnie z innych forów, ten mniej więcej wie czego można się po mnie spodziewać) :okulary:

Dobrze, że się zarejestrowałeś, witaj w naszym (nie)skromnym gronie