Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
nemrod
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

na imie mam Marek i mieszkam w zakichanej miescinie miedzy Wrockiem i Opolem potocznie nazywanej Brzegiem. po wakacjach zaczynam sie uczyc do matury, 4 klase technikum mam przed soba. masakra. boje sie o tym myslec. :P
lubie granie w gry i komponowanie muzyki na PC, granie na basie, jazde na rowerze, sluchanie najpotworniejszej muzyki :mrgreen: , podroze, gre i ogladanie pilki noznej, i spanie do 2 po poludniu.
to chyba tyle.

EDIT:

Ale mature juz napisalem, i nie wiem dlaczego balem sie nawet o tym myslec. Masakra toto zadna i przyszlym maturzystom radze sie tym wogole tym nie przejmowac :one: .

EDIT 2:

12.12.2007

W zakichanej miescinie zwanej potocznie Brzegiem juz nie mieszkam i obecnie przebywam na obczyznie w Londynie w UK. Co do jazdy na rowerze to akurat zajmuje sie tym zawodowo, a mianowicie przewoze ludzi riksza po Londynie. Jak cos sie jeszcze zmieni, to bed eedytowal dalej.

EDIT 3:

Teraz studiuje na polibudzie we Wroclawiu. chwilowo z emigracja skonczylem.

Ostatnio zmieniony 31 paź 2008 12:35 przez nemrod, łącznie zmieniany 1 raz

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Cześć :D
nemrod pisze:
Ale mature juz napisalem, i nie wiem dlaczego balem sie nawet o tym myslec. Masakra toto zadna i przyszlym maturzystom radze sie tym wogole tym nie przejmowac :one: .

Nie ma co się dziwić. Jak nauczyciele opowiadają pierwszakom jak to łapy się trzęsą maturzystą to muszą się bać :] Ja już po pierwszym dniu w szkole ponadgimnazjalnej byłem zniecierpliwiony. Cholera, pierwszy dzień a oni już nawijali o maturze :D Ciekawe bo w kolejnych latach jakoś ustali xD

*
nemrod
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży

Len pisze:
Cholera, pierwszy dzień a oni już nawijali o maturze :D Ciekawe bo w kolejnych latach jakoś ustali

A u mnie to wlasnie caaaaaaala szkole nakrecali ze bedzie strasznie i trzeba solidnie i systematycznie sie uczyc po kilka godzin dziennie zeby mature zdac. Tyle ze ja wcale sie nie uczylem, a ustna z polskiego to sobie przygotowalem noc przed egzaminem.
Fakt, mature zdalem. Jednak nauczyciele mieli racje pod jednym wzgledem. Gdybym sie uczyl systematycznie, to na pewno zdalbym ja lepiej ;) .

*

momo78
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Witam pana predatora(nie różowego) i o zdrowie pytam. :P
Rychło w czas no nie? :P

I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie