Od czego tu zacząć? Hmmm... Mam 27 lat (właśnie dzisiaj skończyłem) i mimo że od jakiegoś czasu tu zaglądam, dopiero teraz się przedstawiam. Wybaczcie, że tak późno. Na imię mam Marek, łatwo to zresztą wywnioskować po moim nicku. 11 wzięło się stąd, że gdy zakładałem maila, była to pierwsza wolna liczba - tak już zostało. Lubię czytać książki, ostatnio niestety nie mam na to zbyt wiele czasu. Mój ulubiony autor - jeden z kilkunastu - to David Weber. Może niektórzy znają cykl o Honor Harrington lub Starfire. Lubię military SF oraz dobrą sensację i beletrystykę. I oczywiście "Wiedźmina"
. Jeśli chodzi o muzykę, uwielbiam rock. W końcu większą część mojego życia przeżyłem w Jarocinie, a to zobowiązuje. Iron Maiden wymiata
Podobnie jak Kazik, Coma i wiele innych. W wolnych chwilach piszę. Właśnie zmieniam pracę, więc pod koniec czerwca będę musiał wybrać należny urlop - w sam raz, by zająć się JAzzem
Oby prędko go przysłali. Ulubione gry to oczywiście JA, obydwa Baldury z dodatkami, Silent Storm 1 i 2 oraz jego kontynuacja HAmmer and Sickle, stare UFO (jedynka najlepsza), Rome i Medieval Total War, Soldiers oraz kontynuacja Faces of War. Nie wolno nie wymienić również wszystkich Falloutów wraz z Tacticsem oraz Homeworlda 1 i 2 - genialna sprawa, straciłem na nie mnóstwo czasu, ale nie żałuję. Z pewnością znalazłbym jeszcze kilka
Nie wiem, co jeszcze powiedzieć, dlatego najlepiej sami zapytajcie.Pozdrawiam serdecznie.
PS. Nie wie ktoś, gdzie dostanę Wilfire v.6? Może być również po angielsku lub rosyjsku, obojętne. Mam ros. v.5, ale z tego co wiem, v.6 kładzie ją na głowę