Za ścianą mieszka babka i ciotka, bardzo lubią Radio Ma Ryja i transmisje mszy św.
Włączają na cały regulator radio i telewizor, na dodatek w tej scianie były kiedys drzwi i są zalepione tylko styropianem, więc wszystko słychać(przed sciana są meble).
No i wyobraźcie sobe taką sytuację: godzina 23.00 większość domowników idzie spać a oni na cały głos jakiesik modlitwy, no kurde szlag jasny moze trafić, krew nagło zaleje.
BTW. one chyba nawet nie wiedzą, że tak głośno.
BTW2. Ja nawet nie wiem czy one jeszcze zyją
BTW3. Zapraszam do mnie do domu wszystkie mohery i uzytkwników JAC. Weźcie ze sobą broń, będzie fajnie

To nie wszystko

Piętro wyżej mam Inkwizycję i złodzieii(w jednym)

Może zacznę od złodziei: oficjalnie to kradną połowę mojego łącza internetowego, a tak naprawdę, to 90%. Oni chyba ciągle ściągają coś z neta
No wiecie można się wkurzyć, gdy biorą ci 90% z 1MEGA.Teraz inkwizycja: gdy naprawdę potrzebuję internetu do ważnych rzeczy(np granie na necie) to odłączam im neta i po jakiejś chwili przychodzą i wypytują, grożą i żądają aby to naprawić(bo oni myślą, zę coś się popsuło).Tak więc nici z grania i prywatności.
Tak więc zapraszam ponownie do mnie weźcie broń i srebrne naboje(najlepsze na wampiry)