Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
maras11
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Kapral
Kapral

Dobry :-)

Od czego tu zacząć? Hmmm... Mam 27 lat (właśnie dzisiaj skończyłem) i mimo że od jakiegoś czasu tu zaglądam, dopiero teraz się przedstawiam. Wybaczcie, że tak późno. Na imię mam Marek, łatwo to zresztą wywnioskować po moim nicku. 11 wzięło się stąd, że gdy zakładałem maila, była to pierwsza wolna liczba - tak już zostało. Lubię czytać książki, ostatnio niestety nie mam na to zbyt wiele czasu. Mój ulubiony autor - jeden z kilkunastu - to David Weber. Może niektórzy znają cykl o Honor Harrington lub Starfire. Lubię military SF oraz dobrą sensację i beletrystykę. I oczywiście "Wiedźmina" :-D . Jeśli chodzi o muzykę, uwielbiam rock. W końcu większą część mojego życia przeżyłem w Jarocinie, a to zobowiązuje. Iron Maiden wymiata :-D Podobnie jak Kazik, Coma i wiele innych. W wolnych chwilach piszę. Właśnie zmieniam pracę, więc pod koniec czerwca będę musiał wybrać należny urlop - w sam raz, by zająć się JAzzem :-D Oby prędko go przysłali. Ulubione gry to oczywiście JA, obydwa Baldury z dodatkami, Silent Storm 1 i 2 oraz jego kontynuacja HAmmer and Sickle, stare UFO (jedynka najlepsza), Rome i Medieval Total War, Soldiers oraz kontynuacja Faces of War. Nie wolno nie wymienić również wszystkich Falloutów wraz z Tacticsem oraz Homeworlda 1 i 2 - genialna sprawa, straciłem na nie mnóstwo czasu, ale nie żałuję. Z pewnością znalazłbym jeszcze kilka ;-) Nie wiem, co jeszcze powiedzieć, dlatego najlepiej sami zapytajcie.

Pozdrawiam serdecznie.

PS. Nie wie ktoś, gdzie dostanę Wilfire v.6? Może być również po angielsku lub rosyjsku, obojętne. Mam ros. v.5, ale z tego co wiem, v.6 kładzie ją na głowę :-)

*

Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

Witamy. Zauważyłem że lubujesz się głównie w grach strategicznych. Niektóre przez Ciebie wymienione są bardzo fajne np. Faces of War.

maras11 pisze:
PS. Nie wie ktoś, gdzie dostanę Wilfire v.6? Może być również po angielsku lub rosyjsku, obojętne. Mam ros. v.5, ale z tego co wiem, v.6 kładzie ją na głowę

Wildfire v6.0 znajdziesz w każdym salonie z grami komputerowymi przynajmniej tak mi się wydaje, ale że jeśli już jej nie ma to najlepszym wyjściem pozostaje Allegro.

*

momo78
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

No witam witam fana fajnych strategii :P
Cytuj:
wzięło się stąd, że gdy zakładałem maila, była to pierwsza wolna liczba - tak już zostało.

to tak jak u mnie

I can feel it. My mind is going. There is no question about it.
I can feel it. I can feel it. I can feel it.
I'm a... fraid.

*

zadra666
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Witam kolegę.
maras11 pisze:
11 wzięło się stąd, że gdy zakładałem maila, była to pierwsza wolna liczba - tak już zostało.

Ja w sumie też prawie wszędzie podpisuję się z liczbą jaka nadałem sobie przy zakładaniu maila (Zadra11 :P)

A i interesujące zainteresowanie grami . Podobnie mam :D

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Witamy wśród społeczności Jagged Alliance ;)

Z okazji urodzin życzę dodatkowo aby Hired Guns przyszedł już w poniedziałek ;)

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie