Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
Szczota667
Post : 12 mar 2018 22:32
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 3
  • Dołączył: 01.05.2011


Cześć. Z racji że gdzieś posiałem płytkę z JA Wildfire ( Herezja ! ) postanowiłem ją nabyć na steam i tu się zaczynają problemy...

-Ojczulek z Drassen po upiciu się nie chce rozmawiać z Irą a jak zagaduję do niego innym najemnikiem to zaś daje mi do zrozumienia że woli porozmawiać z Irą.
-Po wejściu do nowej lokacji z wrogami w momencie wyboru pozycji startowej nie widzę mapy tylko czarne pole z wyznaczoną strefą gdzie mogę ustawić oddział.

Do gry wróciłem po latach ale takich problemów nigdy nie miałem, ktoś wie może jak sobie z tym poradzić ? Korzystam z Win10.

Pozdrawiam.


*
 
Starchris
Post : 12 mar 2018 23:43
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1899
  • Dołączył: 25.06.2010


Szczota667 pisze:
-Ojczulek z Drassen po upiciu się nie chce rozmawiać z Irą a jak zagaduję do niego innym najemnikiem to zaś daje mi do zrozumienia że woli porozmawiać z Irą.

To musi być za mała lojalność w mieście. Miałem to nie raz i zawsze chodziło o lojalność, no chyba, że odkryłeś coś nowego.

Szczota667 pisze:
-Po wejściu do nowej lokacji z wrogami w momencie wyboru pozycji startowej nie widzę mapy tylko czarne pole z wyznaczoną strefą gdzie mogę ustawić oddział.

Ciężko powiedzieć co może być nie tak, spróbuj patcha, może pomoże.

https://jagged-alliance.pl/plik573/

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
komixe
Post : 13 mar 2018 11:33
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 11
  • Dołączył: 18.09.2017
  • Skąd: Wrocław


Szczota667 pisze:
Cześć. Z racji że gdzieś posiałem płytkę z JA Wildfire ( Herezja ! ) postanowiłem ją nabyć na steam i tu się zaczynają problemy...

-Po wejściu do nowej lokacji z wrogami w momencie wyboru pozycji startowej nie widzę mapy tylko czarne pole z wyznaczoną strefą gdzie mogę ustawić oddział.

Pozdrawiam.


To może oznaczać,że nie ma plików (tekstur dla mapy) dla rozdzielczości w której grasz.

_________________
Obrazek


*
 
Szczota667
Post : 14 mar 2018 08:07
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 3
  • Dołączył: 01.05.2011


Dzięki za pomoc. Aktualizacja niestety nie pomogła na problem z mapą ale naprawiła szereg innych drobnych usterek.
Z ojczulkiem faktycznie była to kwestia lojalności miałem 26% a rozmawiać zaczynał dopiero przy 30%
Problemu z mapą niestety nie rozwiązałem dalej ale to da się przeżyć :)

Dzięki wielkie.


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie