Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
HELIXX
Post : 11 sty 2017 19:58
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 3
  • Dołączył: 11.01.2017


Witam, po zainstalowaniu gry musze wpisac numer seryjny, lecz tak jak w innych przypadkach pola sa na 4 znaki nie na 5, dodam ze mam windows xp a nie vista i ten konwerter kodu nie dziala, czy moglby ktos pomoc?


*
 
Starchris
Post : 11 sty 2017 20:04
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1899
  • Dołączył: 25.06.2010


Spróbuj najpierw wdrożyć automatycznie klucz do rejestru. Ściągnij tę nakładkę https://jagged-alliance.pl/plik573/ tam jest ten klucz, odpal go i daj znać, czy zadziałało. Windows nie powinien mieć znaczenia.

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
HELIXX
Post : 11 sty 2017 20:44
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 3
  • Dołączył: 11.01.2017


usunalem plik o nazwie intro z folderu data potem sciagnalem nakladkę i zapisalem w folderze gry glownym i nadal przy uruchomieniu prosi o numer seryjny:/ masz jeszcze jakis pomysl??


*
 
Starchris
Post : 11 sty 2017 20:48
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1899
  • Dołączył: 25.06.2010


Troszkę mnie źle zrozumiałeś. To zrób tak, w załączniku tego postu jest klucz do Wildfire, ściągnij go, wypakuj i uruchom u siebie na komputerze. Wtedy numer seryjny się automatycznie doda do rejestru systemu i odpal wtedy grę i zobaczymy.


Załączniki:
JA2 Wildfire - Registry Serial.7z [329 bajtów]
Pobrany 106 razy

_________________
Obrazek
Poradniki Modera
*
 
HELIXX
Post : 11 sty 2017 21:24
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 3
  • Dołączył: 11.01.2017


ok dzieki wielkie za pomoc:)


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie


cron