| Kapral |
 |
-
-
|
Nie byłem pewien w którym dziale to umieścić, ale w zasdadzie, to mógłbym chyba w dowolnym, bo problem jest dość ogólny. Gram w tę grę od wielu lat już w najróżniejszych wersjach i zawsze było to samo. Teraz jednak sie uparłem i chcę przejśc grę na ekspercie, nie mieszając przy tym w pliku .INI. Mam wgrane 1.13 na Wildfire i walki, jak zwykle z resztą na ekspercie są super, wymagające, intensywne, po prostu bajka. Ale proszę, niech mi ktoś powie co ja mam robić, żeby mieć jakąkolwiek szansę na utrzymanie zdobytych miast. Wojska Deidrany po prostu mordują (bo nawet nie wygrywają z nimi bitew, po prostu ich mordują) mi milicje bez żadnych strat, nawet niebieską (wtedy to jest jakieś przyłożenie w ogóle). Zastanawiałem się nad możliwością treningu elit od razu, ale gdzie tam, nie zdążam, jak jestem w połowie szkolenia dopiero niebieskich typków w Drassen to już przychodzi kontratak, który mi wszystko wybija do nogi. Po prostu jestem w kropce.
Przy okazji, wiem, ze to zupełnie inny problem, ale nie będe tworzył nieskończoności tematów, jak to przejdę to planuję Urban Chaos 1.13 zrobić, oczywiscie najchętniej importem postaci, jak rozumiem nie da się tego zrobić inaczej niż modulacją plików w edytorze po zatrudnieniu drużyny? (będzie trzeba na karteczkę pospisywać statystyki )
Ostatnio zmieniony 09 sie 2011 08:43 przez Benoslav, łącznie zmieniany 1 raz
|
|