Znalazłem na bagnach Skyridera i postanowiłem go odeskortować, przy okazji natrafiłem na bazę wyrzutni SAM i myślę sobie co mi tam rozwalę ich po drodze.
Ile ja się namęczyłem ale w końcu moje (myślę niezłe) doświadczenie strategiczne i co do nich wielka cierpliwość(do innych rzeczy nie bardzo) dały mi pokonać wąski korytarz wejścia gdzie było 4 kolesi schowanych elegancko za szybką, 6 albo 7 co wyszli mi na przeciw, połowa gwardzistów... każdy kto robił tę planszę od frontu (od północno-wschodniego wejścia) wie ile to zabawy.Nie mam ani noktowizora ani celownika,mam zmęczone i ranne postacie ale jestem "koksem" i dałem radę
.I teraz tak rozwaliłem każdego na dachu(head-shot z remingnota^^) padł każdy snajper... został ostatni koleś w budynku tam gdzie jest magazyn(na nim było 2 snajperów) ten największy z płaskim dachem. I teraz podwójny problem po 1 Lynx mi wpadł do środka(bug typowy dla JA zdarzał mi się w JA 2.5UB w ostatniej misji,koleś przeszedł ścianę na drugą stronę<wtf>) i nie mogę nim wyjść a nie mam żadnych środków wybuchowych( oczywiście łom itp. nie działa). A na domiar złego ten ostatni koleś do zabicia jest w tym pomieszczeniu obok(są 2) i też nie ma jak się dostać.
Jak wyjść Lynxem (trzeba wyważyć drzwi),tyle że:
nie mam nic do te drzwi rozwali(nie mam Lawa,materiałów wybuchowych,wytrycha)tylko łom,
nie mogę wycofać całego oddziału bo on wyjść nie może,
nie mogę skoczyć do miasta po coś bo ten jeden koleś siedzi i walka musi się skończyć.
Wiem tyle że muszę albo wyjść Lynxem i uciec albo zabić tego kolesia i potem uwolnić Lynxa, tyle że w obu przypadkach są stalowe drzwi.
Help!!!
Nie mogę dać save z gry bo "Rozszerzenie sav jest zablokowane".
Prośba o pomoc! jak komuś trzeba to proszę na gg prześle my save.
Może jakaś podmiana plików(zmiana jakiejś linijki w savie odpowiadające za to że on jest w budynku-zmienić żeby był na zewnątrz) a jak się nie da lub coś to tylko wasza pomoc osobista.