Mam kilka pytań odnosnie tworzenia swojej postaci w JA 2 WF i nie tylko, a mianowicie:1. Czy jest jakiś sposób w którym tworząc najemnika będzie on miał umiejętnośc broń autmatyczna? Chodzi mi o to jak odpowiadać na pytania lub jak ustawić statystyki postaci aby taka umiejętnośc mi się trafiła. No i także co ta umiejętnośc dokładnie daje, jaki bonus bo szczerze mówiąc nic na forum o tym nie znalazłem. (zmienjsza AP?)
2. Pytanie o samoobrone. Szkolić ją od razu po zdobyciu jakiegoś sektora? Bo wcześniej grając robiłem tak że szkoliłem samoobrone po jakimś czasie. (Np: zdobyłem Cambrie już a w Chitzenie jeszcze obrony nie miałem bo mi nie było potrzebna, a potem mnie zaatakowały siły królowej.) Tylko że jak zbyt długo to robiłem to mi lojalnośc spadała, a chciałbym to ograniczyć jakoś do minimum bo wiadomo mniejsza lojalność=miej kasy z kopalni.
No i myśle że to tyle z moich 'wątpliwości'.
Jeżeli jakieś odpowiedzi na moje pytania były w innych tematach to przepraszam ale naprawdę czytałem duzo na forum zanim napisałem cokolwiek. Po 7 stronie znudziło mi się szukanie. A pytam dlatego bo już za dużo razy zaczynałem od początku, a chciałbym przejśc tą gre chociaż raz do końca hehe.
Z góry dzięki. Pzdr.

.