Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomość
adrian121212
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy

Witam wszystkich mam problem gram w Ja2 Wildfire pl zamknięto mi kopalnie w cambrii z powodu robali czy pomoże ktoś i napisze gdzie jest wejście do tej kopalni żeby je wytłuc, grałem w Ja2 zwykła wersje i nie mialem z tym problemów pozdrawiam

//lukasamd:
Poprawa nazwy tematu

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

To nie jest problem, to normalna sytuacja, gdy gra się w trybie SF :)
Musisz wybrać się swoimi najemnikami do kopalni w Cambrii - wejść do kopalni, a potem na niższe poziomy.
Czeka Cię dosyć ciężka walka z potworami królowej - przygotuj broń automatyczną (lub ciężką) i sporo amunicji.
Przydatne będą również noktowizory i google uv, no i najlepsze kamizelki jakie masz.

Z robalami będziesz walczył na kilku poziomach, na ostatnim będzie natomiast gniazdo z ich królową - musisz ją podziurawić i wybić wszystkie te karaluchy, aby kopalnia znowu działała.
W przeciwnym wypadku robale zaczną wyłazić na powierzchnię i zabijać samoobronę oraz cywili (samoobrona bardzo szybko dostanie od nich manto).

*
adrian121212
Szeregowy

ale tam nie ma nigdzie wejścia do kopalni !!

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Jest, w sektorze H8 - albo normalne wejście "w skale" (czyli do tunelu), albo jedno z pomieszczeń robi za windę (jak do niego wejdziesz, to myszka zamienia się na znaczek przejścia do innego sektora). Nie pamiętam już dokładnie która z tych opcji, ale wejście pod ziemię jest na pewno.
Daj ewentualnie screen sektora, to będe mógł powiedzieć gdzie to jest.

*
adrian121212
Szeregowy

jak ja CI tu wrzuce screen sektora ?? nie ma na pewno szukałem chyba ze 3 h i nie ma zadnego wejścia ani nic;/;/ masz maila albo coś to Ci wyśle albo gadu gadu ?

--- Dodano: 21 maja 2010 00:19 ---

Znalazłem mam 3 najemników tylko i gram na hardzie :D juz wbilem w 3 przejście myślisz ze dam sobie rade w 3 ??

--- Dodano: 21 maja 2010 00:20 ---

znalazłem mam 3 najemników i gram na hardzie jest jakaś szansa ??

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Wszystko zależy od sprzętu i taktyki. Magiczna kula nadal w naprawie, więc nie powiem jak to wygląda u Ciebie :P

*
disco
Awatar użytkownika
Szeregowy

witam, mam mały problem z crepitusami
gram na ekspercie, po zajęciu grumm wyskoczyło mi info o zamkniętej kopalni z powodu robali (wcześniej zająłem tixa, ale nie wchodziłem do podziemi, chciałem sobie zachować na koniec gry, po deidranie)
wiec zszedłem na dol, rozwaliłem wszystko co tam sobie grasowało i mam problem, nie ma zejścia na niższe poziomy, obszedłem wszystkie zakamarki i nie ma, to dlatego ze nie wchodziłem do dziury w tixie ?
macie może pomysł jak to naprawić ?

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Tzn. wszedłeś do podziemi w Tixie?
Robale trzeba wykończyć wchodząc do kopalni w zamkniętym mieście (w Twoim wypadku to będzie Grumm), tam są zejścia na niższe oraz boczne - nieco tych podziemnych sektorów z robalami może być. Na najniższym jest królowa.

*
disco
Awatar użytkownika
Szeregowy

zle napisalem, nie wchodziłem do zejscia ponizej piwnicy w tixa
robaki zaatakowaly w grumm i wytluklem je w kopalni, ale zejscia na nizsze poziomy nie ma

poszedlem znowu do tixa, zszedlem na dol, a tam pusto, ani jednego robaczka, w tym czasie zaatakowaly mi grumm chyba ze 3 razy
wrocilem do grumm, zszedlem do kopalni i pojawilo sie wejscie do robakow, ale znowu jak na lekarstwo, żadnego nie bylo, doszedłem do 3 poziomu gdzie powinna siedziec krolowa z jajkami i znalazlem tylko jajka, bez krolowej, pamietam ze jak gralem wczesniej to chyba dalo sie do nich strzelac, teraz sie nie da, podlozylem trotyl to wybuchlo jedno, watpie ze nawet gdybym zapodal trotyl pod kazde to by cos to dalo, a kopalnie mam nadal zamknieta, niby sektor miga na czerwono ze walka w toku, ale to nic nie daje, nie pa po prostu tych cholernych robaków, chyba sobie daruje z tym save'm

Załączniki:
brakkrolowej.JPG
brakkrolowej.JPG [ 44.6 KiB | Przeglądany 2252 razy ]
*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Wyjdź z tego sektora... i do niego wróć.
Królowa powinna się pojawić, jak nie, spróbuj tak jeszcze raz - uroki Wildfire'a ;)

*
disco
Awatar użytkownika
Szeregowy

Próbowałem tak, nic nie dalo...
sytuacja sama się rozwiazała, jak ponownie wczoraj wlaczylem gre, robaki nagle sie pojawily, i zgadnij co... stalem, w gniezdzie krolowej i musze sie z niego jakos wydostac :) tylko nie za bardzo mam koncepcje jak, ekipe zostawilem na gorze, a sloik z mazią na robaki juz sie skonczyl, jest jakis edytor zeby sobie go wstawić do inventory ?

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Tak, JAPE - znajdziesz go w naszym downloadzie.

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie