Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
M'cin
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

a ja buga wyczaiłem Wildfire. były w inwentarzu na jednym stosiku 6 granatów dymnych, myślę sobie, dołożę jeszcze jeden. w sumie rzadko ich używałem, myślałem że w "dużym" miejscu w inwentarzy może być ich 8. I bach. pojawiły mi się 3 itemy "nic". nie da się ich przenieść, chyba że kładąc w to miejsce inny przedmiot. podczas przenoszenia wyglądają jak moździerz. każdy ma inną masę i da się go wsadzić w inne miejsca. jeden z nich przy próbie włożenia Irze jako broń wydawał dźwięk eksplozji!!! no i przy okazji pojawiły się granaty łzawiące ważące więcej niż law, a i pokazuje mi w centralnym samie samoobronę, której nie ma w sektorze. a najgorsze, że jeszcze raz będę musiał sektor zdobywać :(

a co tam, zobaczta sami:

http://www.speedyshare.com/files/204144 ... Game03.sav chyba ten :P

tylko mi nie komentować że źle gram czy coś :P

Ostatnio zmieniony 19 sty 2010 15:12 przez M'cin, łącznie zmieniany 1 raz

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

Mogłeś screena zarzucić, domyślam się że większość nie ma aktualnie Wildfire na dysku. Ale moja rada jest taka: wczytaj grę ;)

*
M'cin
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

jeśli u ciebie działa poprawnie po wczytaniu sejwa, to nie wiem o co chodzi, bo ja wielokrotnie wczytywałem i lipa. a jeśli ci chodzi o to, żeby grać od starszego sejwa, to już na to wpadłem :P chciałem tylko pokazać tą pokrakę, co w sejwie powstała :D . a screen o tu:

Obrazek

*

mtl
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

W JA2 również pojawiał się taki błąd (tzn. pojawienie się znikąd/przy kombinowaniu z przedmiotami przedmiotu o nazwie "Nic"/"Nada" itp.), co prawda sporadycznie, ale to już wina samej gry.

*

M'cin
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

w umie nie spotkałem tego przy zwykłym JA2. w tym przypadku jednak popaprała mi się cała gra, np: wyszkoliłem samoobronę, której nie było w sektorze. przeszedłem od nowa i mam sejwa w którym jest 6 granatów dymnych na jednej kupce a obok pojedynczy, dodać go do szóstki i robią się cztery, ale "nice" już mi się nie pokazują. swoja droga pojawiły mi się przedmioty np. granat dymny, który zajmował 30% ekwipunku (nie wiem jak to ładnie napisać), a po wyjęciu i włożeniu już miał normalną masę. no i Spider i Ira powinny mieć ważące tyle co te z JA2, a nie tyle co wildfire'owe. znalezione u creptiusów. widać, że twórcy się trochę lenili ;)

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie