Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
leveler
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

Po jakim czasie od uratowania pechowych turystów dostaniemy od nich 2 pistolety w podzięce ?

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Jeżeli poczta polska... ups :D transport lotniczy dotrze tam gdzie powinien, powinny być w Drassen w ciągu 3-5 dni, przynajmniej u mnie zawsze tak było gdy Pablo nie przepił / Sal nie rozwalił samolotu.

*
deidrannarulez
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

Jak te pistolety dojdą to jak je odebrać?

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Rozmawiasz z Pablo / Salem na lotnisku w Drassen a potem otwierasz skrzynkę od towarów (tak samo, jakbyś zamawiał coś w Bobby Ray).

*
deidrannarulez
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

No. to sobie pozamawiam w końcy u bobby ray'a te łomy do szkolenia siły...

*

deidrannarulez
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

Odebrałem te pistolety i się okazało że to takie jakie już widziałem tylko że wtedy nawet ich nie brałem z sektora bo były za słabe... To na pewno miały być dwa MP7? To słaba broń. A ten John Kulba to mi smak zrobił...

*

Ming
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy

Cytuj:
Odebrałem te pistolety i się okazało że to takie jakie już widziałem tylko że wtedy nawet ich nie brałem z sektora bo były za słabe... To na pewno miały być dwa MP7?

To na 100% są dwa MP7 . Ja zawsze je biorę bo to chyba najmocniejsze pistolety maszynowe w grze , a jak jeszcze dodasz celownik laserowy i tłumik to w ogóle wymiatają . Są mocne i szybkie , działają nawet na spectre , tak jak P90 . ( Tylko jako druga broń ! nie zrozum mnie źle ) :)

*

Stridingshadow
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Trochę głupio to rozwiązali z tymi MP7kami.
Wiem że się czepiam ale nie ma realnej szansy żeby emeryt z Cleveland (Ohio) posiadał legalnie 2 sztuki broni maszynowej i tak po prostu nadał je pocztą :P
Automagi były już lepszym rozwiązaniem (choć gwoli ścisłości, jeśli przerabiać na 7.62*51 to Automaga IV a nie III).

*

Ming
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy

Cytuj:
Wiem że się czepiam ale nie ma realnej szansy żeby emeryt z Cleveland (Ohio) posiadał legalnie 2 sztuki broni maszynowej i tak po prostu nadał je pocztą

A wiadomo . Może John pracował w jednej z fabryk broni w Cleveland (Ohio) i dali mu takie przywileje za zasługi :P

*

deidrannarulez
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

To skoro ma przywileje to mógł od razu wysłać dwa V94 z celownikami i pare moździeży. :P A czy mi się wydaje czy tłumik skraca zasięg?

Jak już się zabiło tego Pablo na lotnisku w Drassen to Sal wcale nie jest lepszy bo u mnie żadna przesyłka jeszcze nie doszła na czas, czekałem kilka dni i jak w końcu doszło to rozwalone do połowy. :( Da się jakoś tak to załatwić żeby przesyłka dochodziła na czas i w całości? Nie mam save'u gry przed zabiciem Pablo a teraz widzę że lepiej już było tamtego zostawić w spokoju. Jak wiecie co zrobić z tym Salem to proszę napiszcie.

*

Stridingshadow
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Trzeba było nie zabijać Pablo tylko dać mu 50$ i mieć go z głowy. Pablo kradnie, Sal jest po prostu niekompetentny (z tym się nie da nic zrobić).
Zamysł w JA2 był taki że John Kulba, w zamian za uratowanie swojego tyłka daje Ci specjalną broń, najlepszą broń dla postaci z umiejętnością "oburęczność".
W JA2 był to Automag III zmodyfikowany tak aby korzystał z amunicji 7.62*51NATO zamiast 7.62*30 Carbine (o czym pisałem że to raczej niemożliwe bo gniazdo magazynka w chwycie jest za wąskie i za krótkie na amunicję 7.62*51).
W JA2 Wildfire ktoś postanowił to zmienić ale wpadł z deszczu pod rynnę (bo skąd emeryt ma mieć prawo do posiadania NOWOCZESNEJ, a nie pochodzącej z przed 1986 roku broni maszynowej).
//EDIT-Stridingshadow: przeniosłem dyskusję o PDW do działu Zbrojownia bo zrobił się straszny off-top

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie