Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3
Autor Wiadomość
Hawker
Post : 20 cze 2008 23:16
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy kapral
Starszy kapral
  • Posty: 83
  • Dołączył: 20.06.2008
  • Skąd: Słupsk


Pomysł jest dobry bo nareszcie można mieć 10 najemników w oddziale i efekty trochę lepiej wyglądają

_________________
Obrazek


*
 
Len
Post : 23 cze 2008 09:56
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni
  • Posty: 4003
  • Dołączył: 02.06.2006


Tak jak wcześniej mówiłem. Grałem niedawno w Wildfire i kiedy włączyłem na chwilę Vietnam SOG '69 (który jest w standardowej rozdzielczości) to się przeraziłem.

_________________
Iron Squad | FonoGAME | Gry.Gery.pl | Jagged Alliance Center


*
  WWW
lukasamd
Post : 23 cze 2008 14:10
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 5313
  • Dołączył: 31.05.2006


Nom, ten powrót jest dosyć "bolesny", jak się nieco pogra w Wildfire to się człowiek przyzwyczaja bo zmiana jest na lepsze. Granie potem pod mniejszą rozdziałką to katorga...


*
  WWW
Cell
Post : 10 lis 2008 13:56
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Chorąży
Chorąży
  • Posty: 500
  • Dołączył: 25.03.2008
  • Skąd: Świdnik


Ta zmiana roździelczości na 1024, to dla mnie strasznie bolesna zmiana. Źle mi sie grało. Najlepiej się gra na 640 i 800. Może jeszcze zdołam powrócić do Wildfire, ale źle na mnie oddziaływuje ta roździałka :/


*
 
konefka
Post : 08 lip 2009 10:20
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 14
  • Dołączył: 26.10.2008
  • Skąd: Kraków


Ogolnie jest fajnie lepsza grafika i w ogole wiecej miejsca ale od nie dawna mam na nowo wildfire, bo kiedys dawno gralem i wydaje mi sie ze mialem rozdzielczosc 1024 a teraz mam 1280 i strasznie sa drobne literki trzeba sie skupic zeby cos przeczytac:p dlaczego czy sa 2 rozne wersje?


*
 
mtl
Post : 08 lip 2009 14:52
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik
  • Posty: 954
  • Dołączył: 12.06.2006


Rozdzielczość Wildfire: 1024x768, innej nie ma!

_________________
"There are two kinds of people in the world, my friend.
Those who have a loaded gun and those who dig. You dig!"


*
 
Wigen
Post : 07 paź 2016 19:43
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan
  • Posty: 1292
  • Dołączył: 30.01.2007
  • Skąd: Warszawa


Mam JA 2: Wildfire (Steam). Jak w tej wersji zmienić rozdzielczość (ekran taktyczny przesunięty lekko w lewo)?


*
 
Starchris
Post : 08 paź 2016 13:32
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1899
  • Dołączył: 25.06.2010


mtl pisze:
Rozdzielczość Wildfire: 1024x768, innej nie ma!

Ja też nigdy nie słyszałem, żeby w Wildfire można było zmieniać w ogóle rozdzielczość w jakikolwiek sposób. Przecież się nie da.

Wigen pisze:
Mam JA 2: Wildfire (Steam). Jak w tej wersji zmienić rozdzielczość (ekran taktyczny przesunięty lekko w lewo)?

Może chodzi Ci o przesunięcie wyświetlanego obrazu w grze, to się ustawia w ustawieniach karty graficznej.

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
Wigen
Post : 09 paź 2016 18:56
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan
  • Posty: 1292
  • Dołączył: 30.01.2007
  • Skąd: Warszawa


Starchris pisze:
Może chodzi Ci o przesunięcie wyświetlanego obrazu w grze, to się ustawia w ustawieniach karty graficznej.


Mam Windę 10. Gdzie mam tego szukać? :)


*
 
Starchris
Post : 09 paź 2016 20:21
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Podpułkownik
Podpułkownik
  • Posty: 1899
  • Dołączył: 25.06.2010


Dokładnie to nie wiem, to zależy od karty jaką masz, ale prawdopodobnie chodzi o opcję skalowania obrazu i tego szukaj w ustawieniach.

_________________
Obrazek
Poradniki Modera


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3


cron