Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Miltoner
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy

Witam.

Po kilku latach nagle przypomnialo mi sie o takiej grze jak Jagged Alliance ;). Mialem kiedys ze 2 plyty orginalne, ale niestety gdzies je zapodzialem i bylem zmuszony do zainstalowania gownianego (za przeproszeniem) Wildfire. Oczywiscie trafilem na problem. Postanowilem zaatakowac sobie El Grumm, przejalem jeden sektor z kopalnia i zabralem sie za drugi. Jednak po wybiciu wszystkich widocznych wrogow nie moge znalesc tego ikrytego (bug ?) :/ Szukalem nawet kodow, aby tylko go znalesc, jednak w wersji PL one niedziaja :/ Zwracam sie wiec do was z prosba... Pomozecie odnalesc mojego zacnego wroga ? Z gory dzieki. ;)

Link do save'a. (wersja PL, nic wiecej nie wiem ;ddd)

http://rapidshare.de/files/40276463/SaveGame05.sav.html

Moge wrzucic tez na inny serwer jesli ktos sobie zazyczy, tylko prosilbym o podanie adresu.

Ostatnio zmieniony 20 sie 2008 11:45 przez Miltoner, łącznie zmieniany 1 raz

*

Miltoner
Szeregowy

Panowie i (byc moze) Panie, pomoc juz chyba nie bedzie potrzebna. Pokombinowalem troche z tym save'm, wynajalem sobie Trevora myslac, ze moze gdzies kisi ogora w jakims zakatku ;] Po dotarciu na miejsce (okolo 2 dni jaggedowskich :D) siedzial sobie na dachu ... wiec chyba poczekam i zajme sie w tym czasie zdobywaniem kolejnych sektorow ;p Trudno sie mowi, sorry za zamieszanie ;p

*

spiryt
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży

Tak. Da się zauważyć, że ten świat od jakiegoś dłuższego czasu działa w systemie Pay-to-win.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie