|
| Starszy kapral |
 |
-
-
-
|
1.W podziemiach Orty drzwi da sie otwierac Braianem. Otworzylem wszystkie, nic cennego nie znalazlem oprocz gogli UV. 2.Co do deidranny... Ja nie wysadzalem niczego... Wszedlem do palacu, wycialem zaloge krolowej.. Potem, wysadzajac drzwi jednego z pokoi, wybiegl z niego Joe, ktory zaczal mnie atakowac. To wlasnie w jego pokoju jest kominek, ktory prowadzi do schronow. I tu przydal mi sie Brian ktory otwieral drzwi do kazdego pomieszczenia... Ale uwaga, pierwsze pomieszczenie ktore zwiedzimy (kierujac sie do lokalu deidrany w schronie) zostanie zagazowane gazem musztardowym. Nastepne dwa sa zaminowane, tak wiec polecam wpuscic tam kogos z wykrywaczem metalu. A na koncu jest deidranna. Ja niestety mam problem, bo w schronie, kiedy chce zapisac gre, i wchodze do ekranu z mapka, nie mam dostepnych zadnych opcji, moge jedynie kompresowac czas (ale sie nie da, tzn wyskakuje komunikat o walce w sektorze) a opcje powrotu, zapisu sa niedostepne. Takze po zabiciu deidranny, gra sie... moze nie wiesza... ale stoi w miejscu, po oczysczieniu sektora barry cos chce mowic (ktory zostaje na gorze) lecz nie widac jego twarzy, natomiast kursor zmienia sie w budzik... no i nic sie nie da zrobic oprocz ponowenego uruchomienia gry... Tak wiec ja gry przejsc nie moge ;(