Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
Stridingshadow
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

A w Wildfire nie było czegoś takiego że trzeba było zdobyć Chitzenę żeby zapewnić sobie eksport rudy z kopalni a co za tym idzie umożliwić przelewanie dochodów na nasze konto?

*

Ciubus
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Stridingshadow pisze:
A w Wildfire nie było czegoś takiego że trzeba było zdobyć Chitzenę żeby zapewnić sobie eksport rudy z kopalni a co za tym idzie umożliwić przelewanie dochodów na nasze konto?

Zgadza się... w momencie kiedy pisałem tamtego posta Chitzena była przejęta... Poprzednim razem - jak już pisałem to działało :0 złośliwość rzeczy martwych;)

*

Stridingshadow
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

To mam dla Ciebie rozwiązanie: odinstaluj ten chłam, zainstaluj JA2, na to 2 1.13 release 2085, na to update z SVN'u a na to mapy Wildfire 2 1.13.
Będzie okay a nawet lepiej :D

*

Ciubus
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Stridingshadow pisze:
To mam dla Ciebie rozwiązanie: odinstaluj ten chłam, zainstaluj JA2, na to 2 1.13 release 2085, na to update z SVN'u a na to mapy Wildfire 2 1.13.
Będzie okay a nawet lepiej :D

Tak też chyba zrobię jak tylko przejdę Night Ops .... wildfire będzie kolejnym celem. Dobry pomysł z tymi mapami - bo kiedy próbowałem instalować WF 1.13 na najnowszą wersję 1.13 - 113_en_svn_14-07-09 to gra w ogóle nie chciała się odpalić. Pozdrawiam

*

Kerath
Szeregowy

Nie mam żadnych dochodów z kopalni w Almie.
W mieście mam 80% loyality, z dyrektorem kopalni rozmawiam postacią z 98 leadership i i tak nie mogę przejąć kopalni.
Oprócz Almy mam podbite też Drassen i Cambrie - przy nich mam wszystko normalnie.
Czy ktoś miał podobny problem i wie jak sobie z nim poradzić? :P
Jakby co to gram na wersji 6.04 ENG :P.

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

A wykonałeś zadanie dotyczące wybicia stada krwawych kotów nękających miasto? Jeżeli nie, to porozmawiaj z kobietą w sektorze z kopalnią a potem zajmij się tym.
Z szefem kopalni, Mattem, najlepiej jest rozmawiać poprzez jego brata, Dynamo. Znajdziesz go w więzieniu Tixa, jest tam jednym z więźniów.

*
Kerath
Szeregowy

Zabicie krwawych kotów nic nie dało, nawet po uwolnieniu Dynamo nie pojawiły się żadne nowe dialogi.
Jednak gdy porozmawiałem z Mattem przez Dynamo od razu pojawił się dialog o kopalni, która pracuje już pełną parą :P
Dzięki za pomoc.

*

Samir
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Kerath pisze:
Zabicie krwawych kotów nic nie dało, nawet po uwolnieniu Dynamo nie pojawiły się żadne nowe dialogi.
Jednak gdy porozmawiałem z Mattem przez Dynamo od razu pojawił się dialog o kopalni, która pracuje już pełną parą :P
Dzięki za pomoc.

Ja mam podobny problem, tylko że mi nie chce zakoczyć ...

Mam wyszkolona samoobronę + zabite koty - 80 % poparcia i jak puszczam dynamo do rozmowy z mattem mówia tylko o porachunkach. Potem jeszcze raz rozmawiam przyjaźnie to daje mi tłumik 9mm a potem już tylko mówi że dobrze mnie widzieć i nici :? Wie ktoś o co chodzi ?

*

Ming
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy

Po zabiciu kotów nie trzeba gadać z Mattem tylko z tą babką która daje nam to zadanie i lojalność nam się zwiększy ;)

*

Samir
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

fakt o babce zapomniałem xD - zaraz sprawdzę

No i jednak dalej nie działa.

W histori mam 3 wpisy o zabiciu krwawych kotów które zaatakowały mnie w dwóch sektorach po prawej od kopalni.
Pogadałem z babką i powiedziała że się cieszy i nie może się doczekać przekazaia tej informacji innym. Idę znowu do matta no ale niestety. Mówi że nie zrozum mnie źle[...] ale musisz przekonać do siebie ludzi czynami. Mówi też że wyciągnięcie jego brata z Tixi bardzo dobrze wpływa na ludzi jednak nie pojawia się aspekt kopalni :/

Ostatnio zmieniony 26 cze 2010 14:45 przez Samir, łącznie zmieniany 1 raz

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Walczyłeś z kotami w jakim z sektorów? W historii powinien być zapis o tym, że wybiłeś je z całego ich legowiska.

*
Samir
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

I16 x1 oraz I15 x2 - informacja "wyrżnięto dzikie koty"
Natomiast jak pogadam w I 14 z tą babeczką to jest adnotacja że "zajęto się drapieżnikami"

*

Zbychu
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

Niestety to musi być błąd Ja:W bo ja także się zająłem kiciusiami ( dokładnie tymi z legowiska ) i babka jest zadowolona , kolesia też odbiłem z Tixi i nie nic to nie daje :(

*

Ming
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy

Ale w notatniku jest, że zadanie wykonane :?: Poza tym co wy chceta. 100% lojalności w Almie jak sie ma to jest sie koksem. A sama lojalność podwyższa się w miarę postępów w grze a nie tylko za wykonywanie zleconych zadań. I nie pisze sie chyba Tixi tylko Tixy. Bo o Tixim to była kiedyś taka bajka :P

*

Zbychu
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

E no , drobna literówka , to miasto i tak nie istnieje , więc się mieszkańcy nie obrażą :P , a w sumie i tak lojalność poskoczy jak się już pokona królową :P

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2, 3  Następna