Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
syczek11
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy

Witam Wszystkich!

Proszę o pomoc w kilku tematach:
1. Zdobyłem Drassen (inne miasta też), wyszkoliłem samoobronę i nie mam strony ze sklepem „Boby Ray”. Próbowałem kilka razy od początku i za każdym razem to samo??? (wszystkie możliwe skrzynki też otwierałem). Sklepu jak nie ma tak nie ma!!!
2. Zdobyłem wszystkie miasta, dogadałem się z ojcem Walkerem a Carlos i Miguel nie chcą się dołączyć do mnie. Dlaczego???
3. Dlaczego nie da się naprawiać kamizelek (np Spektra)
4. Dlaczego nie można kupić zastrzyków regeneracyjnych???? (w całej grze można znaleźć raptem 2 sztuki!!)

Będę wdzięczny za odpowiedzi.

Pozdrawiam
Syczek

*

cichociemny1
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Cytuj:
1. Zdobyłem Drassen (inne miasta też), wyszkoliłem samoobronę i nie mam strony ze sklepem „Boby Ray”. Próbowałem kilka razy od początku i za każdym razem to samo??? (wszystkie możliwe skrzynki też otwierałem). Sklepu jak nie ma tak nie ma!!!

Żeby strona Boba się pokazała trzeba w laptopie nacisnąć na A.I.M. i na stronie głównej są opcje: akta najemników, linki i inne. Wciskasz linki i pokazują Ci się chyba 3 stronki, a na samej górze jest sklep Boba. Jeśli nie zdobyłeś Drassen to będzie pisało , że strona w trakcie budowy. Jednak jak się zdobywa Drassen to można już robić zakupy.

Cytuj:
2. Zdobyłem wszystkie miasta, dogadałem się z ojcem Walkerem a Carlos i Miguel nie chcą się dołączyć do mnie. Dlaczego???

To znaczy zdobyłeś wszystkie miasta na mapie, czyli Drasen, Meduna, Chitizena i tak dalej czy chodzi Ci o dzielnice Drassen. Bo jeżeli zdobyłeś całe Drassen, czyli wszystkie 4 dzielnice to liczy się jako 1 miasto i żeby Carlos i Miguel się przyłączył musisz bodajże zdobyć 3 całe miasta.

3. nie wiem
4. nie wiem

*

Stridingshadow
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Ad. 4: A próbowałeś u Howarda w Balime?

*

syczek11
Szeregowy

kolego Wojtek 1000

masz rację, pokazują się linki ale Strony ze sklepem nie ma (nie ma nawet info: strona w trakcie budowy)!!! co do pkt 2 zdobyłem wszystkie miasta!!

kolego Stridingshadow

U Howarda w Balime są tylko zastrzyki energetyczne!!

pozdrawiam
Syczek

*

cichociemny1
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Z tego co wiem to Wildfire jest pełne błędów, jednak ja takich problemów nie miałem, a na pewno nie z "Bobem Ray'em".
Albo zainstaluj jeszcze raz grę, albo poszukaj inny egzemplarz tej gry. Ja mam wersje 6.04 i nie napotykałem się na żadne większe błędy oprócz tego, że wyłączało mi grę.

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

@syczek11:
AD1. Pokaż screena dotyczącego Bobby Ray'a (tzn. zakładkę linki w AIM)

AD3. A czym / kim / u kogo próbowałeś naprawiać? Nie każdy najemnik będzie w stanie wszystko naprawić (musi mieć jakieś punkty w mechanice + zestaw narzędzi w ekwipunku), ew. można oddać sprzęt do naprawy mechanikom w Cambrii lub Grumm.

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie