Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
Kuba.D
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Czy w zakladzie I.M.P mozna rekrutowac tylko 1. najemnkika?
Kiedy juz z tamtąd wynajmę to za drugim razem jest napisane,ze juz uzyto tego kodu czy tam konta,a widzialem,ze kolega z forum mial jakiegos Hitmana i Smoke.
A w A.I.M ani w M.E.R.C nie ma zadnego o takim nazwisku ani ksywie.
Prosze o pomoc w tym pytaniu!

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970 01:00 przez Kuba.D, łącznie zmieniany 1 raz

*

Len
Awatar użytkownika
Generał broni
Generał broni

W JA2 Wildfire w I.M.P. możesz stworzyć tylko jednego najemnika. Twój kolega najął tych najemników w M.E.R.C. Ty ich nie masz pewnie dlatego, że jeszcze nie udostępnili się u Ciebie, sam zobaczysz, z czasem będzie przybywać najemników w tej organizacji.

*
yodasek
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Z tego co mi wiadomo to w żadnej części Jagged Alliance nie można tworzyć 2 najemników IMP. Pomyśl sobie co by było jakbyś miał 15 bardzo dobrych najemników z umiejętnościami do operacji nocnych. :-D Deidranna była by martwa po 10 minutach ;-)

*

Kuba.D
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

He he bardzo dziekuje.Mam nadzieje,ze ta wiadomosc mi pomoze :>

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

yodasek pisze:
Z tego co mi wiadomo to w żadnej części Jagged Alliance nie można tworzyć 2 najemników IMP.

W JA2 1.13 i pochodnych tej modyfikacji możesz zrobić sobie IMPów ile chcesz, tyle że wtedy gra moim zdaniem strasznie traci na klimacie.

*
Kuba.D
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

Moze i tak lecz wtedy gra jest (niedelikatnie mówiąc) bardzo łatwa.
Dla niektórych graczy moze byc zupełnie na odwrót. ;-)

*

yodasek
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

lukasamd pisze:
yodasek pisze:
Z tego co mi wiadomo to w żadnej części Jagged Alliance nie można tworzyć 2 najemników IMP.

W JA2 1.13 i pochodnych tej modyfikacji możesz zrobić sobie IMPów ile chcesz, tyle że wtedy gra moim zdaniem strasznie traci na klimacie.

W 100% się z tobą zgadzam(co do tego, że gra traci na klimacie :P), ale z czystej ciekawości zobaczę co wtedy będzie. ;-)

Wiem, wiem ciekawość to pierwszy stopień do piekła. :diabelek: :diabelek:

*

Face
Szeregowy

yodasek pisze:

To źle Ci wiadomo

lukasamd pisze:

Owszem, w 1.13 można mieć więcej wygenerowanych profilów IMP, ale raz iż taka funkcja jest wbudowana od niedawna (wersja 1085), a dwa iż można jedynie stworzyć sześć profili z uwagi na ograniczenia w dostępnych głosach najemników (3 kobiety, 3 mężczyźni).

Czy gra traci na klimacie jeśli mamy do dyspozycji większą ilość I.M.P? To raczej subiektywna opinia. Ja osobiście korzystam z usług czworga i gra mi się świetnie. Owszem, zmodyfikowałem statystyki jak chciałem (prócz doświadczenia), gdyż nie będę tracił czasu na treningi - jak ostatnio się w to bawiłem, to gra na siłę zaczęła wymuszać błąd za błędem i skończyło się deinstalacją.
Owszem, gra robi się nudna jeśli gracz tworzy zespół "max" i od razu lezie do Meduny - ale to tylko przejście na chybcika.

I nawiązując do pierwszego zdania - są sposoby, ja poznałem skuteczny i nie trzeba bawić się wersjami 1.13 czy kodami, ale zwyczajnie go nie podam. Szukałem tego ponad dwa tygodnie i nikt nie pomógł - nawet koleś, który jak sprawdziłem znał odpowiedź, więc miłego szukania.

*

Kuba.D
Awatar użytkownika
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

A....,wiecie może czy jest jakiś program który pomógł by mi z tworzeniem I.M.P-ów (więcej niż 1)?
Na v 6.04 :|

*

Hawker
Starszy kapral
Starszy kapral

Jest patch ale nie wiem jaki i gdzie można go pobrać. Ale z resztą po co to? Lepiej mieć różnorodnych najemników bo jak ma się nie wiem, 15 własnych to gra robi się coraz bardziej nudna.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie