Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
Brudasek
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy

Siema, grająć w wildfire natknalem sie na spory problem zwiazany z san moną.

Grajac na samym poczatku doslownie z omerty do san mony
wykradłem pieniadze z kopalni kingpina, poszedłem do chitziny nastepnie wrocilem w terminie 48h do kingpina. Po odbytej rozmowie dotyczacej "długu" podstawiłem kilka materialow wybuchowych i ogolnie rozwaliłem cała mafie. W drugim sektorze tam gdzie Tony, pierw nikt mnie nie atakował. Dwa dni później jak sie tam zjawiłem był komitet powitalny który rozwaliłem ( z duzym trudem). No i okazuję się żę Hans też jest wrogo nastawiony... wrr a nawet nie dotknąłem jego domu, ani nie trafiłem go kulą. Nie wiem co mam teraz zrobic, wracac tam co drugi dzien i sprawdzac czy sie uspokoi? Sa moze jakies cheaty na to ... bo nei chce mi sie gry zaczynać od poczatku a sprzedaż broni u tonego to fajna opcja. Czy ktos moze wie jak sobie poradzic z tym problemem?

Ostatnio zmieniony 10 kwie 2009 13:09 przez Brudasek, łącznie zmieniany 1 raz

*

djt
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

A nie rozpyliłeś czasem gazu wewnątrz lub bezpośrednio obok jego budynku? Nie otworzyłeś przypadkiem magazynu na tyłach? Hans może mieć różne preteksty. Jak się zdenerwuje (a w Wildfire o to łatwiej niż w podstawie), to już się nie da cofnąć - jedynie sejw przed zaistnieniem drażliwej sytuacji może uratować...
Pozdrowienia.

*

Hawker
Starszy kapral
Starszy kapral

Następnym razem rób servy przed takimi rzeczami, po bitwach, po znalezieniu czegoś fajnego. W każdym razie jak masz dobre wyposażenie, 2 medyków w zespole i co najmiej 4 strzelców wyborowych to powinieneś dać sobie z nimi bez problemu, najlepiej atakować od południa i rzucać granaty łzawiące lub oszałamiające a następnie spokojnie dobijać...

*

Kelly
Awatar użytkownika
Sierżant
Sierżant

Chyba w wildfire po ataku na kingpina hans automatycznie staje sie wrogiem najemników.

*
lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Tak, zarówno Tony i Hans są najprawdopodobniej na usługach mafii, ponieważ gdy zaczniemy wojnę z Kingpinem, oni również będą z nami walczyć, podobnie jak 3/4 San Mony.

*
Brudasek
Szeregowy

Eh No dobra jakoś to zniosę. A jeśli chodzi o magazyn i otwieranie drzwi to można nawet rozkraść hansowi wszystko co tam się znajduję i tak pozwoli nam handlować z tonym. Sądzę żę prawdziwym powodem jest tak naprawdę atak na kingpina. Cóż Dr Q będzie musiał na chwilę wrócić bo hajsu nie będzie :/ A tak lubiałem sprzedawać broń. Aha gram an żelaznym więc sejwować mogę tylko przed wejściem do sektora z wrogami. W sumie to wildfire bardziej mi się podoba od oryginału pod względem bitew i poziomu trudnosci ale ta sytuacja z tonym jest naprawde drażniącą...

*

Hawker
Starszy kapral
Starszy kapral

Broń możesz także sprzedawać w El Balime. Przy okazji możesz dokupić tam wszelkiego rodzaju celowniki, opancerzenie Spectra, noktowizory i inne. Jest tam także lekarz. Powodzenia.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie