Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2
Autor Wiadomość
lukasamd
Post : 08 kwie 2011 17:58
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Pułkownik
Pułkownik
  • Posty: 5313
  • Dołączył: 31.05.2006


Len wyciął linki, ja dołożyłem warna.
Piractwu mówimy: NIE


*
  WWW
Imilek
Post : 09 kwie 2011 16:02
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy
  • Posty: 15
  • Dołączył: 27.03.2011


Jakiemu piractwu? Skoro kupiłem płytę nie tylko tą, bo mam wiele części JA, i któraś z nich mi nie działa to mam prawo pobrać to co w zasadzie kupiłem, bo zapłaciłem i nie działa. To jest logiczny tok myślenia, a nie piractwo także nie zgadzam się z wami i uważam, że jesteście niesprawiedliwi.


*
 
Jaahquubel
Post : 09 kwie 2011 16:05
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan
  • Posty: 1126
  • Dołączył: 28.05.2007
  • Skąd: Z Trakony


1. Zamieszczanie linków do cracków to promocja piractwa.
2. Licencja na program chyba nie zezwala na ingerencje typu takiego, jak wgrywanie cracków.
3. Zamiast tracić czas na głupoty, lepiej powiedz co z tym plikiem .ini.


*
  WWW
Filos3000
Post : 12 lip 2011 14:54
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Szeregowy
  • Posty: 2
  • Dołączył: 07.07.2011


Mój kolega mówi ,że JA2:UB jest krótkie.Ja tak nie uważam.
Ale ja wiem dlaczego tak powiedział.Nie wiedział,że są sektory podziemne(np.Kompleks) :D


*
 
Jaahquubel
Post : 12 lip 2011 20:12
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan
  • Posty: 1126
  • Dołączył: 28.05.2007
  • Skąd: Z Trakony


No, kompleks sporo wydłuża. Jednak jeśli porównać JA2,5UB z JA2, to jednak widać, że JA2 jest dłuższe. Jeśli kolega grał wcześniej w dwójkę, to ma prawo czuć niedosyt.

Mnie po iluś tam razach kompleks przestał bawić. Elektrownia, kiedyś moja ulubiona, też. Od pewnego momentu grałem głównie tak, żeby zająć Varrez, wyczyścić okoliczne lasy i na tym koniec.


*
  WWW
mortyr
Post : 20 lut 2012 14:07
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy
  • Posty: 8
  • Dołączył: 20.02.2012


Mam problem, gdy idę z sektora I11 do I12,po włączeniu czasu gra się wyłącza . o co chodzi?


Ostatnio zmieniony 20 lut 2012 14:07 przez mortyr, łącznie zmieniany 3 razy

*
 
micand1989
Post : 20 lut 2012 18:10
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Major
Major
  • Posty: 1578
  • Dołączył: 30.12.2010
  • Skąd: Łagiewniki Nowe


mortyr pisze:
Mam problem, gdy idę z sektora I11 do I12,po włączeniu czasu gra się wyłącza . o co chodzi?

Wysypuje do Windows-a?
Z której strony wchodzisz do tych sektorów?
Czy sektor się ładuje, czy wysypuje się od razu po wejściu do sektora?

_________________
Obrazek
Obrazek


*
 
hasan_talib
Post : 20 lut 2012 18:39
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy sierżant
Starszy sierżant
  • Posty: 328
  • Dołączył: 25.08.2010


Unfinished Bussiness ma to do siebie, że często wywala do windy jeśli do sektora wchodzi jednocześnie więcej niż jeden oddział. Może w tym problem?

_________________
Wszystkim lubiącym pograć po polsku.
http://ironsquad.pl/


*
 
micand1989
Post : 20 lut 2012 18:49
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Major
Major
  • Posty: 1578
  • Dołączył: 30.12.2010
  • Skąd: Łagiewniki Nowe


@hasan_talib
To prawda. Ja pozbyłem się tego błedu poprzez skopiowanie, z płyty CD do katalogu z kampanią UB, pliku Maps.slf
Ale błąd ten nie występował za każdym razem gdy instalowałem od początku grę.

_________________
Obrazek
Obrazek


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2


cron