Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
Bartek0511
Post : 27 gru 2006 10:47
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik
  • Posty: 1043
  • Dołączył: 11.07.2006




Ostatnio zmieniony 30 gru 2008 11:16 przez Bartek0511, łącznie zmieniany 1 raz

*
 
XBARTEKX
Post : 30 gru 2007 12:34
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży
  • Posty: 629
  • Dołączył: 12.05.2007
  • Skąd: Kurów


Problem polega na tym że na końcu dodaje ten tekst EDITOR i wygląda to tak:

"D:FUNNY WARja2.exe" -EDITOR

Po włączeniu ja 2 nie wywala mi żadnego edytora nawet biore rozpocznij nową grę mogę wejść do sektora ale tylko do A9 i nic nie mogę zrobić ;/.
W niektórych przypadkach można uruchomić edytor przez exe edytora w folderze z grą. U mnie takowego pliku nie ma :).

_________________
Actum ne ages
Nie rób tego co zostało już zrobione
Si vis pacem parra bellum
Chcesz pokoju?? Gotuj sie do wojny
http://taliocity.myminicity.com/ Moja chluba :].


*
  WWW
Bartek0511
Post : 30 gru 2007 12:48
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik
  • Posty: 1043
  • Dołączył: 11.07.2006




*
 
XBARTEKX
Post : 30 gru 2007 13:43
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży
  • Posty: 629
  • Dołączył: 12.05.2007
  • Skąd: Kurów


Działać działa tylko że problem polega na tym że jak odpala edytor to wywala mi sektor A9 i nigdzie nie mogę znaleźć jakiegoś "Przełącznika żeby mnie przeniosło do sektorów które chcę edytować ;].

_________________
Actum ne ages
Nie rób tego co zostało już zrobione
Si vis pacem parra bellum
Chcesz pokoju?? Gotuj sie do wojny
http://taliocity.myminicity.com/ Moja chluba :].


*
  WWW
Bartek0511
Post : 30 gru 2007 13:54
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik
  • Posty: 1043
  • Dołączył: 11.07.2006


Rozpakuj plik maps.slf, wtedy powinieneś mieć opcje edycji map. Pewnie nie masz ich rozpakowanych.


*
 
Bartek0511
Post : 30 gru 2007 17:05
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik
  • Posty: 1043
  • Dołączył: 11.07.2006


i co pomogło coś ?

sorki za powielenie postów.


*
 
XBARTEKX
Post : 30 gru 2007 20:13
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Starszy chorąży
Starszy chorąży
  • Posty: 629
  • Dołączył: 12.05.2007
  • Skąd: Kurów


No pomogło. Ale mnie widzę czeka dużo pracy :))).

_________________
Actum ne ages
Nie rób tego co zostało już zrobione
Si vis pacem parra bellum
Chcesz pokoju?? Gotuj sie do wojny
http://taliocity.myminicity.com/ Moja chluba :].


*
  WWW
Bartek0511
Post : 30 gru 2007 20:18
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Porucznik
Porucznik
  • Posty: 1043
  • Dołączył: 11.07.2006


Nie ma nic za darmo :P


*
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie


cron