Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
ExxonValdez
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy

Witam zaawansowanych graczy. Mam 2 poważne pytania , jako że nie che w środku gry po spędzonych kilkudziesięciu godzinach nad nią obudzić się z ręką w nocniku.

Po pierwsze czym różni się "improved interrupt system" od zwykłego trybu przerwania ?

A po drugie czy w trybie Insane , w dalszej części gry elitarne oddziały królowej mają radiostacje i mogą z nas robić papkę w dowolnej chwili ? Trochę byłoby to bez sensu , ustawiłbym 10 IMPów w grupie a tam jakieś lasery i bomby zabijają wszystkich na miejscu XD

Dziękuję i pozdrawiam.

*

Ripper
Starszy sierżant
Starszy sierżant

ExxonValdez pisze:
Witam zaawansowanych graczy. Mam 2 poważne pytania , jako że nie che w środku gry po spędzonych kilkudziesięciu godzinach nad nią obudzić się z ręką w nocniku.

Po pierwsze czym różni się "improved interrupt system" od zwykłego trybu przerwania ?

A po drugie czy w trybie Insane , w dalszej części gry elitarne oddziały królowej mają radiostacje i mogą z nas robić papkę w dowolnej chwili ? Trochę byłoby to bez sensu , ustawiłbym 10 IMPów w grupie a tam jakieś lasery i bomby zabijają wszystkich na miejscu XD

Dziękuję i pozdrawiam.

Co do nowego systemu przerwania, to niby jest podobny do starego, ale kiedy mamy przerwanie i strzelimy do wroga, to automatycznie po strzale jest kolej wroga, jest to niesamowicie irytujące, jesli wróg nas widzi, bo niby mamy przerwanie ale można z niego wyjść tak że nasz najemnik straci głowe :\
A jeśli mamy przerwanie a wróg nas niewidzi to działa po staremu, czyli z bliskich odległości jeśli nie wyjdzie nam strzał, to trzeba save/load na potęgę robić by wykonać nasze przerwanie perfekcyjnie, inaczej będzie lipa ze zdrowiem naszych najemników.

W skrócie dla mnie jest do dupy :P

A co do radia to niewiem ;/

*

Andrew Vysotsky
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

Dla mnie to nowe przerwanie jest lepsze. Trochę realizmu ;)

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie