Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Piotr_1987
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

Witam, jak w temacie czy ktoś ma działający IoV na 1.13.7435 ? Lub coś wie w temacie jego modyfikacji dla nowej odsłony bo na bear's pit ciężko znaleźć jasne informacje dotyczące IoV dla stabilnego wydania

*

micand1989
Awatar użytkownika
Major
Major

Ja natomiast jestem ciekaw czy takowy powstanie?

Już od dawna nie było łączenia DBB z 1.13;
Poza tym ten najnowszy 1.13 to dopiero co wyszedł i wszelkie nakładki będą (jeśli w ogóle będą) wypuszczane na dniach.

*

Piotr_1987
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

Myślę, że na pewno powstanie z racji tego, że twórcy odgrażali się od jakiegoś czasu, że czekają tylko na stabilną wersję. Z drugiej strony może samemu warto trochę zerknąć jak to wygląda ponieważ zmiany w exe'ku zostały już zaimplementowane podobno wystarczy stworzyć tylko bazę danych. Na razie próbuję zmusić 928 lub 929 do działania :)

* No i niestety ... z bear's pit wstępna odpowiedź jest taka że IoV umarło :evil: ... także sprawa wygląda tak że samamu będzie trzeba przekopać IoV aby zaimplementować chociaż część do 7435

** Są jednak i dobre wieści IoV nie jest martwy ... twórcy planują 930 która ma być stabilna :) (w miarę możliwości) ... ale niestety chwilowo brak nawet przybliżonego terminu zakończenia prac

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie