Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
micand1989
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Major
Major

Cokolwiek u nigo kupię i zapłacę...kończy się to wysypaniem gry. Konkretnie przy zabieraniu z lady sklepowej zakupionego sprzętu. Próbowałem ręcznie zdejmować, RMB (też pojedynczo) i poprzez zakończenie rozomwy. Za każdym razem wysypuje. Najlepsze że błąd wywala dopiero po dłuższej chwili (u mnie dopiero po 30min, ale to akurat pewnie wina mojego antycznego kompa).

Da się to zmienić bądź naprawić w INI edytorze?

Poza tym po wysypaniu się gry włącza się w systemie proces o nazwie "dwwin.exe" (który zżera mi całą pamięć podręczna) i gaśnie dopiero po wciśnięciu "nie wysyłaj" w oknie o wysyłaniu raportu. Ten plik nie jest wogóle zwązany z JA2 (nie wiem właśnie od czego on jest, ktoś wie?)

*

Starchris
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Co do Twojego problemu z Keithem, to niestety nie umiem Ci pomóc.

Natomiast dwwin.exe jest jak najbardziej bezpiecznym procesem. Jest to narzędzie raportowania błędów firmy Microsoft w systemie Windows. Dokładna jego nazwa to Doctor Watson. Proces ten pojawia się zawsze wtedy gdy wyskoczy Ci błąd w systemie i monit czy wysłać go do firmy Microsoft na przebadanie.

Z tego co pamiętam to masz Windowsa Xp więc w linku poniżej masz instrukcję jak to całe raportowanie błędów wyłączyć.

http://www.strefasoftu.net/porady/error_rep

*

micand1989
Awatar użytkownika
Major
Major

Dzięki. Już myślałem że to jakiś plik wirusa. Tego procesu nie znałem. Tzn nigdy mi się nie pojawiał i nie zajmował całego RAMu, a Dr Watsona znam.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie