Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
Chula
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy

Mam pytanie czym dokadnie roznia sie tryby : tons of guns i zwykly. Chodzi mi o to czy tylko rzadkoscia wystepowanej broni czy tez rodzajami. Wkurza mnie to troszke ze grajac w tons of guns po chwili mam praktycznie pelen arsenal na wypasione wyposazenie 50 najemnikow wiec znalezienie kolejnego G36 wcale mnie nie cieszy. z checia bym zagral od nowa w trybie zwyklym ale boje sie czy on nie zmniejszy mi rodzajow wystepujacego arsenalu. Czy ktos wie czy w tym trybie rozwniez wystepuja wszystkie bronie ?

*

lukasamd
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Pułkownik
Pułkownik

W tons of guns występują wszystkie dostępne w grze bronie, zaś w trybie normalnym tylko część z nich, więc na początku może się zdarzyć, że najemnik-snajper (np. Lynx w AIM) będzie miał na wyposażeniu tylko jakiś pistolet maszynowy.
Po części wpływa to również na występowanie broni, bo i przeciwnicy nie mogą mieć tych z pełnego arsenału. Mimo wszystko, w JA2 1.13 jest full item drop, a więc i tak bardzo szybko można zdobyć dużoooo sprzętu. Jeżeli chcesz utrudnić to zadanie, wyłącz full item drop, dopiero potem można zastanawiać się nad wyborem mnóstwo broni <-> tryb zwykły

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie