Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
Matt
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy

Witam. Mam problem z fontem largefont1.sti . Wrzucilby ktos folder z czcionkami? Dzieki za pomoc:)

*

Kushin
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

*
Matt
Szeregowy

Nie laduja sie i przez to gra sie nie uruchamia. Zaraz sprawdze czy z Twoimi ruszy. Edit: niestety pojawia sie blad "Cannot init FONT file FONTS\LARGEFONT1.sti. Mam Viste ale to raczej nie o system chodzi. Pokombinuje cos jeszcze ale raczej nie pogram:\

Ostatnio zmieniony 05 lis 2010 00:26 przez Matt, łącznie zmieniany 1 raz

*

Kushin
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

Matt pisze:
Nie laduja sie i przez to gra sie nie uruchamia. Zaraz sprawdze czy z Twoimi ruszy. Edit: niestety pojawia sie blad "Cannot init FONT file FONTS\LARGEFONT1.sti. Mam Viste ale to raczej nie o system chodzi. Pokombinuje cos jeszcze ale raczej nie pogram:\

Wklejałeś Polską nakładkę? Może odpalasz nie odpowiedni plik .exe. Też może być problem z rozdzielczością, zmienisz to w Ja2.ini, komenda SCREEN_RESOLUTION.

Folder z fontami znajduję się w Data, nie Data-1.13, no i tutaj widzę że błąd pokazuję z dużych liter lokalizację, może chodzi właśnie o duże litery, chociaż wątpię, ale warto spróbować.

Znalazłem też podobny problem na forum scooly'iego

http://jaggedalliance.pl/forum/topics72/36.htm

Ostatnio zmieniony 05 lis 2010 11:18 przez Kushin, łącznie zmieniany 1 raz

*
Matt
Szeregowy

Wiem wiem. Ja tam mam ten plik tylko on sie nie laduje. Gra juz sie uruchamia(czarny ekran, czyli startuje) ale po chwili wyskakuje mi ten error. Moze cos zle instaluje. Sciagnalem ze strony najnowsza instalke, ktora ma cos kolo 90mb i ja rozpakowalem. Sprawdzalem z wszsytkimi exe i ten sam blad mi wyskakuje. Z jezykiem nic sie nie bawilem. Szczerze mowiac nie mam pojecia co to moze byc.

*

Kushin
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

Matt pisze:
Wiem wiem. Ja tam mam ten plik tylko on sie nie laduje. Gra juz sie uruchamia(czarny ekran, czyli startuje) ale po chwili wyskakuje mi ten error. Moze cos zle instaluje. Sciagnalem ze strony najnowsza instalke, ktora ma cos kolo 90mb i ja rozpakowalem. Sprawdzalem z wszsytkimi exe i ten sam blad mi wyskakuje. Z jezykiem nic sie nie bawilem. Szczerze mowiac nie mam pojecia co to moze byc.

A na jakiego Jagged'a instalowałeś 1.13? Może problem był z wersją.

Tutaj masz patche na Ja2 : http://www.wmwiki.com/hosted/ja2/Patches/

*
Matt
Szeregowy

Hmmm to najpierw musze wgrac oryginalnego jagged alliance 2 a dopiero potem patche tak? Glupio sie teraz przyznac ale myslalem ze ten patch 1.13 to jest samodzielna gra. A troche z innej beczki. Zeby miec jak najmniej bugow i jak najmniej problemowa rozgrywke najlepiej grac na najnowszym patchu bez zadnych polonizacji tak? Dodam ze kiedys gralem w unfinished business i przypadl mi do gustu, wiec chce wrocic do starszej ale odswiezonej wersji:).

*

Kushin
Awatar użytkownika
Starszy kapral
Starszy kapral

Matt pisze:
Hmmm to najpierw musze wgrac oryginalnego jagged alliance 2 a dopiero potem patche tak? Glupio sie teraz przyznac ale myslalem ze ten patch 1.13 to jest samodzielna gra. A troche z innej beczki. Zeby miec jak najmniej bugow i jak najmniej problemowa rozgrywke najlepiej grac na najnowszym patchu bez zadnych polonizacji tak? Dodam ze kiedys gralem w unfinished business i przypadl mi do gustu, wiec chce wrocic do starszej ale odswiezonej wersji:).

Po Pierwsze 1.13 nie jest samodzielną grą, można powiedzieć że nie jest też patchem. To mod, nakładka na Jagged Alliance 2, nie UB, ani WildFire.

1.13 nie ruszy Ci bez Ja2.

*
Nowy temat Odpowiedz w temacie