Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
Fisher
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Plutonowy
Plutonowy

Czy w hummerze jest ekwipunek pojazdu?

Jeśli tak to pod którym przyciskiem?

*

Stridingshadow
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Fisher pisze:
Czy w hummerze jest ekwipunek pojazdu?

Jeśli tak to pod którym przyciskiem?

Z mapy strategicznej (Arulco) wybierasz Hummera z listy, i otwierasz jego inwentarz łącznie z inwentarzem sektora.

*

Ormus n2o
Plutonowy
Plutonowy

Kilka porad. Może się wydawać, że dużo jest miejsca ale potrafi się ono bardzo szybko skończyć.
Po pierwsze Shift + A. Zamienia to magazynki z amunicją na skrzynkę z amunicją. Dzięki temu cała amunicja danego rodzaju zajmuje jeden slot.
Po drugie polecam technikę pakowania w plecaki. Bierzesz Times Combat Pack pakujesz do niego co chcesz i i wsadzasz do Times Backpack i tak 4 razy a plecak do bagażnika. Można tak przenieść 10 - 12 razy więcej sprzętu (sic!). Przydatne jeśli grasz na Enemies drop all weapons.

*

Stridingshadow
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Ormus n2o pisze:
Po drugie polecam technikę pakowania w plecaki. Bierzesz Times Combat Pack pakujesz do niego co chcesz i i wsadzasz do Times Backpack i tak 4 razy a plecak do bagażnika.

Pytanie brzmi po co miałbyś wozić w pojeździe więcej sprzętu, niż się tam mieści?
Chcąc handlować i tak nie sprzedasz broni za więcej niż 15 000 USD, a do 'bazy' nie zawieziesz aż tyle wartościowego sprzętu.

*

Ormus n2o
Plutonowy
Plutonowy

Haha. Kiedy grasz an insane z drop all items i możliwością sprzedawania przedmiotów to spokojnie można takie coś zrobić :P. Ja po prostu nie mogłem się oprzeć zwalania wybuchowego sprzętu do bazy a SR-25 i FN FAL OSW też trzeba mieć dużo. Żeby najemnicy nie musieli czekać na naprawienie broni to na insane mam 2 zestawy broni. I najemnicy używają ich na zmianę. Przed meduną miałęm 1000+ itemów w bazie. Samych pocisków do Rpg miałem z 120. Bez tego sposobu przeworzenia loota nie da się grać w mojej sytuacji :P.

*

Olinka
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

Ja lubie miec hmmmm duzo zabawek :)
Taki składzik w jednej czy drugiej bazie to jak szafa z ciuchami :) lubie sobie wybierac, zmieniac :)

Moja mała "pasja"

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie