Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2
Autor Wiadomość
Gryf
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy kapral
Starszy kapral

Ostatnio zmieniony 08 wrz 2011 17:45 przez Gryf, łącznie zmieniany 2 razy

*

M'cin
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Właśnie mniej więcej o to chodzi - długa wymiana ognia, a gęsty trup tylko przy bliskich starciach, nie oszukujmy się, zobaczenie człowiek stojącego na środku drogi z 200 metrów nie jest nierealistyczne :D A tam były jakieś opcje z tymi lunetami, ale nie za bardzo to ogarniałem. Rozumuję , że maksymalne skupienie będę musiał ustawić poniżej zasięgu wzroku jak się da. Tam chyba dla lunety x10 maksymalne skupienie było domyślnie 10, wiec jak to znowu znajdę i da się ustawić poniżej 1, to chyba będzie to.
Aha łan mor fing - jeśli te opcje będzie się dało zmienić w trakcie, to się pobawię troszkę ;) Da się?

*

micand1989
Awatar użytkownika
Major
Major

Gryf pisze:
Zwyczajnie daje jej przydzial doktor.

Ale człowiek nie jest jeszcze po pierwzsej pomocy? Krwawi?

M'cin pisze:
jeśli te opcje będzie się dało zmienić w trakcie, to się pobawię troszkę ;) Da się?

Da się.
Tym się trzeba długo pobawić żeby wyszło optymalne. Nieraz ustawisz że oko widzi na pół mapy a jak popatrzysz przez lunete to nic nie widzisz bo luneta da ci ćwierć mapy. Ale nie można przesadzać tak jak pisałem wcześniej bo strzelać przez całą mapę to ci się szybko znudzi, zresztą w 1,13 v4462 to połowa wrogów ma snajperki to bardziej ty będziesz obrywał niż oni.

*

Gryf
Starszy kapral
Starszy kapral

Wlasnie sprawdzilem. Ira sie pyta bez wzgledu na to czy jest zabandazowany, czy jeszcze nie.

*

micand1989
Awatar użytkownika
Major
Major

Gryf pisze:
Wlasnie sprawdzilem. Ira sie pyta bez wzgledu na to czy jest zabandazowany, czy jeszcze nie.

Muszę sprawdzić sam na Irze

*

M'cin
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

To jeszcze one more thing. Właśnie wróciłem z wyjazdu i pomimo słabego stanu zdrowia postanowiłem się zabrać za wymagające jednak szczątkowego ogarnięcia UC 1.13 i wychodzi na to, że błędy robiłem już przy zdrowych zmysłach. Otóż modyfikowałem nie ten plik ini co tzreba, mianowicie data-1.13/ja2options.ini i pytanie, czy można importować zmiany z jednego do drugiego czy wszystko będę musiał ręcznie pozmieniać?

*

micand1989
Awatar użytkownika
Major
Major

micand1989 pisze:
Muszę sprawdzić sam na Irze

Rzeczywiście udało się operować. Tyle że Paramedycy uleczją po 1 punkcie straconym, a doktor leczy po 3-4 punkty naraz.

M'cin pisze:
Otóż modyfikowałem nie ten plik ini co tzreba, mianowicie data-1.13/ja2options.ini i pytanie, czy można importować zmiany z jednego do drugiego czy wszystko będę musiał ręcznie pozmieniać?

Osobiście polecałbym zrobić to ręcznie. W pliku INI jeden źle postawiony znak może spaprać cały plik. Może Ci się wysypywać gra. Nie jest tego tak dużo.
Pozdro ;-)

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2