Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14 ] 
Autor Wiadomość
zielonykris
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy

Nom właśnie mam takie pytanko,czy warto targać ze sobą cygara...?do czego mogę je wykorzystać..?albo szklane kulki...?zajmują miejsce w plecaku,a ja cierpię na jego brak:(a i jeszcze karta-klucz...?albo inne przedmioty które sie nie łączy ze sobą ale sie pojawiają....?
Podejrzewam ze te cygara to komuś powinienem dać ale komu...?
Mam jeszcze jedno pytanko wiec je dorzucę:]
W sektorze F9 cambria spotkałem jednego npc...nie za bardzo jest gadatliwy...a na mapce arulco jest napisane ze nie znajdziemy żadnych ciekawych npc...może ten kolo co ja go tam spotkałem to terrorysta:D:D:D?thx za odp

*

Sid
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

O ile mi wiadomo, to cygara, podobnie jak np. walkman czy gameboy zwiększają morale drużyny. Czy opłaca się je nosić? Ja ich nigdy nie trzymałem, ale jeśli nie cierpisz na brak miejsca w plecaku to mogą się przydać.

To jest gość na wózku inwalidzkim? Jeśli tak to jest to Terry Slay - terrorysta. Pokaż mu dyskietkę i zabij albo przyłącz na tydzień i zabij potem.

That as soon as you're born you're dying...

*

snick
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Cytuj:
podobnie jak np. walkman czy gameboy zwiększają morale drużyny.

z gameboya można zbudować wykrywacz wrogów.

karty klucze trzymaj tam, gdzie zwykłe klucze (żeby nie zajmowały miejsca w ekwipunku). służą do otwierania drzwi elektronicznych. w panelu wyposażenia najemnika jest taki mały przycisk z rysunkiem klucza. to własnie schowek na klucze, gdzie można wrzucać karty. :)

kulki - można je wykorzystać jako pułapki. wróg się na nich poślizgnie. mało opłacalne, ale co tam. osobiście wolę najemnikowi dać magazynek, niż szklane kulki...

cygara - można sprzedać, ale to mało opłcalny biznes. tym bardziej, że zajmują miejsce w ekwipunku.

co do gościa - podaj imię, to powiem Ci kim jest :D

Cytuj:
Terry Slay - terrorysta. Pokaż mu dyskietkę i zabij albo przyłącz na tydzień i zabij potem.

W polskiej wersji Slaya nie da się zrekrutować. Pozostaje go zabić, oderżnąć głowę i zebrać 5000$... A jak ktoś chce pograć Slayem, to na pewno możliwe jest to w modzie Deidranna Lives.

*
Wigen
Awatar użytkownika
Kapitan
Kapitan

snick pisze:
cygara - można sprzedać, ale to mało opłcalny biznes. tym bardziej, że zajmują miejsce w ekwipunku.

Albo ewentualnie zapalić i siać pstrach jako ojciec mafii najemników :D :)

*

zielonykris
Szeregowy

ten kolo nie był na wózku...właśnie sie do niego wracam i nap za 10 min,gość wabi sie chris i nie za bardzo idzie z nim pogadać...zabić:D?...co do cygar,to niemożna ich palić(nie wiem czemu:P)kulki już wywaliłem:Da sznurek>? można zrobić tylko pułapkę na drzwi prawda...?to ja go nie potrzebuje,wiec nie biorę...
a i jeszcze jedno:]keith nie chce zemną gadać bo widza go zemną czy jakoś tak...jak mam go przekonać>?

*

mtl
Awatar użytkownika
Podporucznik
Podporucznik

zielonykris pisze:
keith nie chce zemną gadać bo widza go zemną czy jakoś tak...jak mam go przekonać>?

Musisz podnieść poziom lojalności w Cambrii.

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

I uciszyć farmerów obok miasta, wtedy będzie chciał handlować i będzie miał sporo rzeczy.

*
zielonykris
Szeregowy

Cytuj:

Już sie za to biorę:]A gumka recepturka:D?przyda sie czy do kosza...?

*

Ćwikła
Awatar użytkownika
Szeregowy

Chris to terrorysta - Imposter, zabić go :devil:

*

zielonykris
Szeregowy

Ćwikła pisze:
Chris to terrorysta - Imposter, zabić go :devil:

Niestety niemoge zrobic tego dwa razy:]:]:]

*

zielonykris
Szeregowy

moteel pisze:

Nom tym sie już zająłem,do tego wyrznąłem:]wszystkich wieśniaków,tylko jedno ale,zrobiłem to zanim zagadałem z keith,em a teraz jak już mam lojalność na 42% i mogę handlować,ale nie wspomina nic o tym qescie z wieśniakami....co teraz...?wrócić sie zabrać któregoś głowę i pokazać ja keithowi czy coooo>?a keith ma tylko parę dupereli w sklepie,czyli nie zaliczyło mi tego qestu...jak to wyjaśnić...?thx za helpa

*

snick
Awatar użytkownika
Starszy chorąży sztabowy
Starszy chorąży sztabowy

Nagrodą jest to, że po prostu wzrasta Ci lojalność i możesz handlować. Nie potrzebujesz dowodów w postaci głów trupów :P

*
Popuś
Awatar użytkownika
Młodszy chorąży
Młodszy chorąży

zielonykris pisze:
keith ma tylko parę dupereli w sklepie,czyli nie zaliczyło mi tego qestu...jak to wyjaśnić...?thx za helpa

Bo on więcej mieć nie będzie - to teraz Ty możesz sprzedać mu pukawki... po bardzo nieuczciwych cenach na marginesie...

*
zielonykris
Szeregowy

A pusty słoik:P?do zebrania brei z pokemonów:]tylko ja nie gram w SF,to słoik tez mi sie do uja przyda....
Nie mogę złożyć tnt+platynowy zegarek+taśma klejąca...u mnie dokładnie to taśma izolacyjna...ma to jakieś znaczenie...?probowałem każdej kombinacji...zegarek na taśmę,taśmę na zegarek,taśmę na tnt ,tnt na taśmę i nadal nic jak to skleić panowie podpowiecie bo muszę to zrobić zanim wyjdę z sektora z wyrzutniami sam....a tak jeszcze wspomnie,mi raz odbito te wyrzutnie a teraz paczę nawet komputer przywieźli nowy,to pracusie jedne,oczywiscie wiadomo ze stary znalazł sie na orbicie:]I mam jeszcze jedno pytanko,dałem głowę chrisa temu carmenowi,on mi mówi ze jutro w drassen a go tam nie było...<ciach!> z moja częścią nagrody czy co...?pozd

//lukasamd - Nie przeklinaj!

Ostatnio zmieniony 08 sty 2008 19:51 przez zielonykris, łącznie zmieniany 1 raz

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie