Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
ghostrider
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Szeregowy

Witam

Jakiś czas temu zacząłem się tak dla jaj bawić edytorem JAPE. I jak można sie domyślić spróbowałem dawać najemnikom różne przedmioty. Jednak najbardziej zdziwiłem się gdy dałem swojemu najemnikowi "Szpon młodego osobnika męskiego" czy jakoś tak. Na obrazku widniał moździerz, a opis: JAKIKOLWIEK OPIS JEST ZBĘDNY. Albo Przedmiot mający ten sam opis, nazywał się "Czułek Królowej Crepitusów" i mający w obrazku magazynek do CAWS.
Dodam jeszcze, że tym co miało obrazek z moździerza dało się walczyć tak jak zwykłym nożem. Ciekawi mnie czy wiecie coś na ten temat. Chciałem też dodać, że nie jestem doświadczonym graczem, jak na razie grałem bez żadnych pomocy.

Pozdrawiam

*

Sid
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

W końcu jakoś te zwierzęta/kosmici walczyć muszą, więc po prostu mają tego typu bronie "w inventory". W wielu grach stosuje się taki wybieg, żeby uniknąć programowania nie-ludzkich przeciwników jako inny typ, dajmy na to w Falloucie (big boss minigun :) ). Nic w tym nie ma nadzwyczajnego, ale ja bym raczej tego do ekwipunku nie brał, bo engine może tego nie lubić i zacznie Cię wywalać.

That as soon as you're born you're dying...

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie