Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
zabujca
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy szeregowy
Starszy szeregowy

siema, nie wiem czemu ale mam tylko 11% lojalnosc w almie ;/ przez jaksi czas mialem 30-40, ale jak juz zajalem całe miasto(4 sektory) to nagle gwałtownie spadła do 8 ;/. nie moge nawet wyszkolic samoobrony(mam tylko w 2 sektorach w Almie wyszkolona) a kopalnia mi daje jakieś psie grosze :no: dodam ze w osrdoku szkoleniowym pozyskałem jednego gostka, jednego(generała) zabiłem a jednego wypuscilem.
niedawno zabiłem tygrysy i dalej nic :crazy:

*

Assur-ad-mu
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Musisz więcej udzielać się na mapie. Likwidować oddziały przeciwnika. Jeśli będziesz stał w miejscu to Ci nic nie da tylko pogorszy. Jak jakiś odział zobaczysz to go zniszcz. Powoli będzie szło w górę. Nie wycofuj się z sektorów bo to też obniża lojalność. Po prostu niszcz plądruj. Jak będziesz mógł szkolić samoobrone (od 20% i więcej jeśli dobrze pamiętam). To nie czekaj bo to podniesie ci trochę lojalność.

*

micand1989
Awatar użytkownika
Major
Major

Podczas plądrowania uważaj żeby nie uszkodzić cywili. Polecam ciągłe odbijanie J9 Tixa. Przeciwnik będzie często wysyłał tam małe oddzaiłki (5-8 ludzi, w proporcji 7:1 regularny do elit). Zaraz gdy przeciwnicy zajmą od razu wysyłaj swoją ekipę i odbijaj. Spowoduje to wzrost lojalki w Cambrii, Almie i Balime. Będziesz miał więcej czasu na szkolenia i kompletowanie sprzętu.
Pozdro

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie