Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Ripper
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Nie zauważyłem podobnego tematu więc, a jeśli jest to nie będę bawił się w "archeologa" :P
Więc to raczej bug ale mnie to zaciekawiło i rozbawiło ;p, gram w JA2 już chyba z setny raz a jeszcze ani razu podobna sytuacja mi się nie zdarzyła ;p
Zwykłe JA2 1.05pl EXPERT, realistyczny, bez żadnego moda i podczas zdobywania 3 miasta dostałem maila że Scully nie żyje zawsze kliku ginie na filipinach ;p, normalne ;p ale po tym info szybko włączyłem AIM i nie pisało że on nie żyje a tylko jest tam wynajęty, to nagrałem mu się z ciekawości co się stanie, po kilku dniach, odpisał mi :O, i teraz mam 2 maile pierwszy z wiadomością że scully nie żyje a późniejszy o kilka dni jest od Scullego który powiadamia mnie ze już jest dostępny w AIM :P ROFL

Teraz 2 sytuacja

Miała miejsce w tej samej grze i po sytuacji opisanej powyżej

Miałem Maddoga by szkolił milicje w Grum, podczas drogi do Grum zaatakowały dzikie koty i po zabiciu 3-4, była kolej na maddoga, nie przerwanie a moja tura, maddog dostał świra i zniszczył kota serją z CAWS'a, po czym powiedział swój text i nagle bez żadnej przyczyny ( cały czas była moja tura ) zginął, po prostu stracił całe swoje hp ( a miał full ) :O

Normalnie nie wiem o co kaman ;p dziwne rzeczy się dzieją... co do 1 sytuacji to mam Screeny, ale do 2 nie mam
Nigdy wcześniej takie cuda niewidy mi się nie działy ale muszę przyznać że ciekawie się dzieje, czy ktoś miał podobne dziwne sytuacje ;p?

*

Assur-ad-mu
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Ripper pisze:
Nie zauważyłem podobnego tematu w
ięc, a jeśli jest to nie będę bawił się w "archeologa" :P
Więc to raczej bug ale mnie to zaciekawiło i rozbawiło ;p, gram w JA2 już chyba z setny raz a jeszcze ani razu podobna sytuacja mi się nie zdarzyła ;p
Zwykłe JA2 1.05pl EXPERT, realistyczny, bez żadnego moda i podczas zdobywania 3 miasta dostałem maila że Scully nie żyje zawsze kliku ginie na filipinach ;p, normalne ;p ale po tym info szybko włączyłem AIM i nie pisało że on nie żyje a tylko jest tam wynajęty, to nagrałem mu się z ciekawości co się stanie, po kilku dniach, odpisał mi :O, i teraz mam 2 maile pierwszy z wiadomością że scully nie żyje a późniejszy o kilka dni jest od Scullego który powiadamia mnie ze już jest dostępny w AIM :P ROFL

Mam często to samo że ginie ale nie ginie na JA2 1.13. Ale nigdy sobie z tego problemów nie robiłem a nawet się cieszyłem że żyje bo może mi się przyda w dalszej grze. :)

Cytuj:
Miałem Maddoga by szkolił milicje w Grum, podczas drogi do Grum zaatakowały dzikie koty i po zabiciu 3-4, była kolej na maddoga, nie przerwanie a moja tura, maddog dostał świra i zniszczył kota serją z CAWS'a, po czym powiedział swój text i nagle bez żadnej przyczyny ( cały czas była moja tura ) zginął, po prostu stracił całe swoje hp ( a miał full ) :O

A co do tego zdarzenia to nie wiem co mogło się stać.
Miałem kiedyś podobny problem tylko że to było na drodze do Drassen (chyba B12 farma) z ok 10 jednostek przeciwnik ciął mnie nożem. Na szczęście to był pojedynczy przypadek bo jakby miało się tak dziać cały czas to bym zainstalował grę jeszcze raz.

Ostatnio zmieniony 02 paź 2010 11:07 przez Assur-ad-mu, łącznie zmieniany 1 raz

*

daniel.kaczmarczyk
Kapral
Kapral

Często i gęsto grając w ja2 (w wersji angielskiej, chyba 1.06 albo 1.04) spotykałem się z taką sytuacją, że celując w przeciwnika pociągałem za spust a mój najemnik dzielnie odwracał się w drugą stronę i strzelał przed siebie :D

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie