Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
Pablo1989
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Starszy kapral
Starszy kapral

Mam pytanie w których sektorach są wyrzutnie LAW, potrzebuje je na czołgi, bo tak z 3 znlazłem przy zabitych przeze mnie wrogach, tak z 12 LAWów wystarczy :P.

Aha u Bobiego Raya mam same Pistolety.

*

Stridingshadow
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Jak masz same pistolety u Bobby'ego Ray'a to może wyzwolisz kilka miast po kolei a na sam koniec weźmiesz się za Medunę? W międzyczasie Bobby Ray poszerzy asortyment (to jest związane z tym jak dobrze idzie Ci wyzwalanie kraju) i będziesz mógł u niego kupić LAW'y i moździerze. Jeżeli jednak upierasz się żeby niszczyć czołgi tym co masz to polecam więzienie królowej na wschód od Meduny (N7) -tam jest chyba najwięcej LAW'ów w całej grze oraz niekóre sektory Grumm (G1 & H2) ew. Almy (H13 i H14). Ponadto w H10 jest mały magazynek broni gdzie czasem jest kilka LAW'ów.

*

lukasamd
Pułkownik
Pułkownik

Nawiasem dodam: na 1 czołg wystarczą 2 LAWy. Jeżeli strzelasz z daleka może to być zbyt mało, ale uderzenie ze średniej odległości w bok lub tył powinno zrobić swoje.

W ekstremalnych przypadkach wystarcza 1 trafienie, no ale trzeba podejść blisko, ale wtedy to być albo nie być (jak nie rozwali czołgu, to najemnika skosi seria).

*
Cell
Chorąży
Chorąży

Stridingshadow pisze:
Ponadto w H10 jest mały magazynek broni gdzie czasem jest kilka LAW'ów.

To chyba nie zawsze H10. O ile dobrze rozumiem, o jaki magazyn ci chodzi, to jest parę sektorów, w których losowo może się on pojawić.

*

Stridingshadow
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Jeżeli o mnie chodzi to zawsze trafiam w tym miejscu na magazynek broni i oddział snajperów, może po prostu mam szczęśćie.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie