Jagged Alliance Center - Forum

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2
Autor Wiadomość
Rain
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Kapral
Kapral

Chłopcze, teraz to już uczepiłeś się jak rzep czegoś co nie ma najmniejszego znaczenia zarówno w mojej "karcie" - i jak widać nie dociera iż koncept jest tylko pomysłem i mniej więcej odzwierciedleniem tego co ma być na finale, jak i w pracach dotyczących tapet :)
Ciągniesz coś o czym sam już nie masz pojęcia i zbaczasz z tematu tylko po to aby mnie w jakiś sposób ośmieszyć i mój brak wiedzy ;] Nie dociera do Ciebie nadal założenie "karty" więc nie mam zamiaru dalej z Tobą dyskutować ;) Napisałem swoje, przedstawiłem fakty i tyle.
A krytyka nie musi i nigdy, nigdzie nikt nie powiedział że ma być konstruktywna, każdy wyraża swoje zdanie jak jemu się podoba. Ale skoro tak to samo "poczytaj więcej tutoriali" jest jako wskazówka a nie drwina i złośliwość(co już napisałem post wyżej) - konstruktywna uwaga.

Cytuj:
Nie mów 'hop' póki nie przeskoczysz, AK i jego warianty to taki "temat rzeka" że stwierdzenie "znam się na AK" graniczy z głupotą i arogancją.
Gdybyś znał się na AK to wiedziałbym że SAR-21 jest jego bezpośrednią kopią i nie nazwałbyś go Steyr'em (poza faktem że broń jest skonstruowana w układzie bezkolbowym to działa niema identycznnie. Suwadło i zamek nie tylko działają jak te z AK, one wyglądają jak wyjęte z AK).

Wikipedię to ja potrafię przeglądać więc nie musisz mi wrzucać upiększonych cytatów ;]
Na kopiach i odmianach singapurskich, amerykańskich i innych się nie znam i nie wypowiadam. Mam dosyć duże pojęcie bezpośrednio o AK i to mi wystarczy. A widzę że do Ciebie nadal nie dociera co piszę ;)
Za wszelką cenę chcesz mi udowodnić że nie mam pojęcia o czym piszę?
Bo widzisz chłopcze, ja temat tapet i krytyki skończyłem. Nie mam sobie nic do zarzucenia i tyle :)
Nie będę z Tobą dyskutował na temat broni i tego co zamieściłem w "karcie" z prostego powodu - już to wyjaśniłem, i nie mam najmniejszej potrzeby dalej tego ciągnąc ;) A jak będziesz mi chciał jakiś błąd wytknąć broniąc kolegę, zamiast na "trzeźwo" spojrzeć na sytuacje i pomyśleć nim coś napiszesz to możesz liczyć na to że nie będę tego komentował :)
Zakończyłem ten niepotrzebny off :one:
I nie licz na to abym się wypowiedział o AK z prostego powodu - dla mnie nie jesteś żadnym rozmówcą, tylko pieniaczem który chcę postawić na swoim za wszelką cenę, nawet jakby miał 100 różnych tematów poruszyć :okulary2:

//END OFFTOP//

*
Stridingshadow
Cytowanie selektywne Odpowiedz z cytatem
Awatar użytkownika
Pułkownik
Pułkownik

Rain pisze:
Wikipedię to ja potrafię przeglądać więc nie musisz mi wrzucać upiększonych cytatów ;]

Parafrazując Ciebie Chłopcze, Wikipedię to ja edytuję a nie przeglądam (:

Rain pisze:
Napisałem swoje, przedstawiłem fakty i tyle.
A krytyka nie musi i nigdy, nigdzie nikt nie powiedział że ma być konstruktywna, każdy wyraża swoje zdanie jak jemu się podoba.

Tobie się tak wydaje, jest coś takiego jak regulamin forum i on jest od tego żeby go przestrzegać.

Pozwolę sobie przypomnieć że nie jesteś kimś, kto jest w pozycji żeby dyktować warunki dyskusji, zatem racz być grzeczny i kulturalny.

*

Nowy temat Odpowiedz w temacie Przejdź na stronę   Poprzednia   1, 2